Manga/anime
Re: Manga/anime
DB, DBZ o DBGT nawet nie wspomnę.
Naruto, Shippuden.
Tenjo Tenge,
Green Green,
Neon genesis Evangelion.
A manga (moja kolekcja tomów):
Naruto 33,34
DB 1,2,6,8,13
Evangelion 2
GTO (Great Teacher Onizuka) 1,2,3
DR Slump - Nie pamiętam xd
Locke Super Człowiek 1,2,3
Naruto, Shippuden.
Tenjo Tenge,
Green Green,
Neon genesis Evangelion.
A manga (moja kolekcja tomów):
Naruto 33,34
DB 1,2,6,8,13
Evangelion 2
GTO (Great Teacher Onizuka) 1,2,3
DR Slump - Nie pamiętam xd
Locke Super Człowiek 1,2,3
Naruto Shippuuden- lubie je bo sa dobrze narysowane walki, a nie ze koles przejdzie z mieczem kolo niego, stoja na przeciwko siebie i nagle jeden pada...
Jeszcze lubie Bokusatsu Tenshin Dokuro-chan bo to bardzo smieszne anime a ma malo odcinkow
Historys Strongest Disciple Kenichi tez jest fajne, koles taka typowa ci..pka uczy sie sztuk walki i sie potem fajnie klepia
Jeszcze lubie Bokusatsu Tenshin Dokuro-chan bo to bardzo smieszne anime a ma malo odcinkow

Historys Strongest Disciple Kenichi tez jest fajne, koles taka typowa ci..pka uczy sie sztuk walki i sie potem fajnie klepia

"Najlepszą obroną jest atak"

Chwała Wielkiemu Królestwu Baśniowych Istot^^
Często Niedostępny (Powód Brak Czasu)
Często Niedostępny (Powód Brak Czasu)
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Mi najbardziej podoba się Naruto i Bleach. Naruto nie wiem, wciąga, fajna fabuła, ogólnie Piel mnie namówił, to jego wina!
. Bleach też mi się spodobał, fajne postacie, fabuła też. I ostatnio Baka pokazał śmieszne anime, obejrzałem tylko trzy odcinki ale może być, jednak oczywiście nie równa się z Naruto/Bleach. Nazywało się jakoś tak : " Welcome to the ANK "

- Trugeck
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkiego po trochu, ale najmniej krasnale
- Kontakt:
Dragoooon Baaall
Kto tego nie pamięta?! W dzieciństwie wszyscy czekaliśmy aż na RTL7 zacznie sie nasza ulubiona wtedy "bajka" 

Admin fan 

- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Ja pamiętam nadal jestem fanem tej anime. Ponadto wyszła nowa wersja Dragon Ball Kai, która jest dawną Zetką tylko w lepszej oprawie graficznej, niepotrzebne sceny zostały usunięte a także podkładane na nowo głosy. Odcinków jest bodajże 98 na czym ostatni odcinek kończy się na pokonaniu Komórczaka.

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Ja nie oglądam anime ponieważ czuję się z tym w wieku 18 lat jak dziecko ... Mam kumpli co cisną te anime po 10 na dzień ale mnie to jakoś nie jara choć w młodości oglądałem DBZ

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Niektóre anime są bardziej poważne niż te niszowe seriale z polsatu, które oglądasz czym pochwaliłeś się w innym temacie
.

Czyżby? A jednak. ®
Dobre jest tez Fullmetal Alchemist Brotherhood
fajne walki i bardzo dobra fabula . No i jeszcze Hellsing, ale gorszy od FMA.

Sensei Piela