Nagrywanie WBC 2
- hector
- Łowca
- Ulubiona rasa: Nieumarli! I zaczyna się gra:)
- Kontakt:
Nagrywanie WBC 2
Witam gdy próbuję nagrać jakiś filmik z gry Frapsem to nic nie nagrywa. Mam ustawiony klawisz do nagrywania ( mam Delete) i wchodzę w grę a następnie klikam Del i nic nie nagrywa, nie pokazują się FPS'y w lewym górnym rogu. Gamecam'em też próbowałem i nic nie nagrywa. Proszę o pomoc.
PS. a może znacie inne programy do nagrywania gier?
PS. a może znacie inne programy do nagrywania gier?

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Nagrywanie WBC 2
Polecę ci ten temat: viewtopic.php?f=28&t=628&p=13083&hilit=Hyper+Cam#p13083. Wszystko jest opisane, musisz tylko ściągnąć Hyper Cama. Fraps nie zadziała, bo nie pokazuje fpsu w WBC.
Czyżby? A jednak. ®
- hector
- Łowca
- Kontakt:
A myślałem ,że już nie nagram filmiku.
Dzięki link się przydał.Napewno skorzystam.
Jeszcze raz wielkie dzięki
A wiesz może jak nagrywać ,żeby było słychać muzykę z gry oraz mikrofon jak będę gadał
w tym programie ?

Dzięki link się przydał.Napewno skorzystam.
Jeszcze raz wielkie dzięki

A wiesz może jak nagrywać ,żeby było słychać muzykę z gry oraz mikrofon jak będę gadał

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Z tym może być problem. W Hyper Camie masz zakładkę Sound, tam odznaczasz Record Sound i wtedy program nagrywa ci dźwięki z gry. Jeśli chcesz, aby nagrywał mikrofon musisz wejść w systemowe ustawienia dla urządzeń nagrywających (powinieneś obok godziny na pasku zadań mieć taki głośniczek, kilkasz PPM i tam powinno być) i zaznaczyć mikrofon jako urządzenie domyślne. Niestety wtedy program nagrywa tylko mikrofon, a nie dźwięki z gry. Żeby nagrywać to i to jednocześnie najprościej jest dźwięki z gry nagrać mikrofonem z głośników, albo wejść we właściwości mikrofonu i włączyć tam nasłuchiwanie. Dyskomfort podczas drugiej opcji jest taki, że słyszysz w głośnikach/słuchawkach to co mówisz i raczej wymusza korzystanie ze słuchawek.
Czyżby? A jednak. ®
- hector
- Łowca
- Kontakt:
Mam jeszcze jedno pytanie. Nie wiesz dlaczego gdy wybieram obszar (wybieram 1024x768 tak jak w WBC) i gdy skończę nagrywać to na filmiku jest czarny obszar?
Zobacz:
http://zapodaj.net/7e803b386e1e.jpg.html
Zobacz:
http://zapodaj.net/7e803b386e1e.jpg.html

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Zgadywałbym, że przyczyną jest to, że grasz na rozdzielczości nie dostosowanej do monitora i 1024x768 nie jest jego rozdzielczością. Cokolwiek jest przyczyną proponuję nacisnąć Select Region i ręcznie zaznaczyć obszar nagrywania, czyli cały ekran. Wystarczy, że zaznaczysz jeden z rogów ekranu i po przekątnej dojedziesz do drugiego rogu.
Czyżby? A jednak. ®
Pielagoroth masz racje
Stary Nick: DaReK_[WOS]
Plan na dziś:
Wstać-Przeżyć-Iść Spać:D
Plan na dziś:
Wstać-Przeżyć-Iść Spać:D
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Wyjaśnione. Close

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)