Spawn(rodzę się jak zginę). Statystyki te nabiłem bronią AWP, w Cs jest ona najsilniejszą bronią, i ciężką do opanowania. Główną zaletą tej broni jest 2x zoom, a także dobre obrażenia. Trafienie w głowę tą bronią zadaje aż 444 obrażenia. W klatkę piersiową 109, a w tułów 103.
Przeżyć można jedynie, gdy dostanie się w nogi zadaje 80-88 obrażeń.
Wada, hmm można powiedzieć tak, że awp bez celownika strzela nam gdziekolwiek. Rzadko trafi na wprost.
Są specjalne celowniki, ale służą one do Fast Zooma, w skrócie FZ.
Fast Zoom służy głównie gdy przeciwnik pojawi się niespodziewanie lub wyskoczy przed nami. Trochę trzeba nad tym potrenować, ja trenuję 6 miesięcy, i powiem Wam że wychodzi mi to już dobrze. Zdarza się iż nie trafie, lub za szybko nacisne LPM i mi nie wyjdzie. Fast Zooma należy zrobić, naciskając PPM i szybko bardzo szybko LPM. Wtedy nasze AWP celuje tam gdzie chcemy.
W drużynie jestem najlepszym snajperem, choć bywa że gram kałachem(AK47). Pistolet to Deagle, ale to już inna historia.
Zamieszczam Screen jak dotąd najlepszy wynik na DM.
Jeżeli chcielibyście poznać historie mojej gry w cs, poznanie drużyny itd, mogę Wam opowiedzieć. Pomocą i radą też służę.
Link:

SzaraPomarańcza, Loow, Strzelać Potrafisz? grU.
Takich nicków używam na wszelakich serwerach, mixy/turnieje/ligi to EnZoOo ●̮̮̃•̃)
Czekam na jakieś opinie xD Pozdrawiam.