autor: Adrenalina666 » pn, 26 mar 2012, 21:47
Monarcha(Ssrathi) Fati(Minotaury)
vs
Adrenalina666(Orki) Mati(Minotaury)
Win team 2
Opis:Po 10 minutach gry uznaliśmy, że będziemy się bić tylko po froncie Monarchy, Mati odpiera kilka ataków ssrathi, moja armia(olbrzymy,szamani,wodz.goblinów,jeźdźcy,snajperzy itp.) po tych atakach przejmują środek, Monarcha nie widząc szans na wygraną wychodzi z gry, chwilę później po moim i Matiego ataku Fati również wychodzi z gry
Adrenalina666(baśniaki) Mati(krasnale)
vs
Monarcha(undead) Pielagoroth(ssrathi)
Win team 2
Opis:Rush monarchy niszczy mi parę wież i budynków, próbuje odbudować, w międzyczasie Mati prowadzi równe wojny z Pielem, trochę większa przewaga dla Piela z powodu pterosów, drugiego ataku już nie jestem w stanie wybronić i niszczy mi to prawie całą bazę(dalej już wyszedłem z gry)
Monarcha(Krasnale) Pielagoroth(Minotaury)
vs
Adrenalina666(zaraza) Mati(demce)
Win team 1
Opis:Mój rush na krasnalu nie wypalił, Mati na krótko przejmuje środek, Piele odbija go za pomocą bazylów,minosów,miotaczy itp. Monarcha atakuje mnie na początku balistami,kusznikami i berkami, a później władcami run których nie byłem w stanie czymkolwiek zniszczyć. Mati również ulega armii Pielagorotha(bazyle+szamani).
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.

Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)