Wiosenny Ladder Marzec 2012
Re: Wiosenny Ladder Marzec 2012
Monarcha(Orki) vs Koperfild(Ork)
win:Monarcha.
win:Monarcha.
Wytrwałość to twój atut.Nikt ci go nie zabierze...
Shot at 2012-03-23
Shot at 2012-03-23
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
App(mroczne elfy) Adrenalina666(baśniaki)
vs
Pielagoroth(krasnale chyba) Monarcha(nie pamiętam jaka rasa)
Win team 1 walkowerem
App(barby) Adrenalina666(mr.krasnale)
vs
Monarcha(zaraza) Pielagoroth(minosy)
Win team 2
(Jeżeli chcesz coś dopisać Pielagoroth to dopisz)
vs
Pielagoroth(krasnale chyba) Monarcha(nie pamiętam jaka rasa)
Win team 1 walkowerem
App(barby) Adrenalina666(mr.krasnale)
vs
Monarcha(zaraza) Pielagoroth(minosy)
Win team 2
(Jeżeli chcesz coś dopisać Pielagoroth to dopisz)
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
App (Mr. Elfy), Adrenalina (Baśniowe Istoty) vs Piel (?), Monarcha (?)
Win : App i Adren walkowerem
App (Barbarzyńcy), Adrenalina (Mr. Krasnoludy) vs Piel (Minotaury), Monarcha (Zaraza)
Win: Piel i Monarcha ( broniliśmy się długo, równa walka, szala zwyciestwa nie przechylala sie na niczyja strone przez godzine gry po czym Adren oznajmil ze musi isc a bot bezsensownie wyszedł z bazy i nie dosyłał surków. Broniłem się jesczez przez 30 min po tym sam w bazie bez herosa który zginał mi na początku i Pielowi również ale w nieco innych okolicznościach).
Nie wiem czemu oboje piszecie te same walki, ale ja o czym innym. W 1 walce miałem zarazę, a Monarcha krasnale i fajnie, że zapisujecie walki, które się nie odbyły xD O ile w tym walkowerze wynik był wiadomy, to jedną walkę usunąłem, bo nie została dokończona, a wcale nie była przesądzona. Zbyt wczesny etap był
/Pielagoroth.
Win : App i Adren walkowerem
App (Barbarzyńcy), Adrenalina (Mr. Krasnoludy) vs Piel (Minotaury), Monarcha (Zaraza)
Win: Piel i Monarcha ( broniliśmy się długo, równa walka, szala zwyciestwa nie przechylala sie na niczyja strone przez godzine gry po czym Adren oznajmil ze musi isc a bot bezsensownie wyszedł z bazy i nie dosyłał surków. Broniłem się jesczez przez 30 min po tym sam w bazie bez herosa który zginał mi na początku i Pielowi również ale w nieco innych okolicznościach).
Nie wiem czemu oboje piszecie te same walki, ale ja o czym innym. W 1 walce miałem zarazę, a Monarcha krasnale i fajnie, że zapisujecie walki, które się nie odbyły xD O ile w tym walkowerze wynik był wiadomy, to jedną walkę usunąłem, bo nie została dokończona, a wcale nie była przesądzona. Zbyt wczesny etap był
/Pielagoroth.
Wiesz Piel pierwsza walka się odbyła i było widać wyraźny walkower bo wywaliłoby Monarchę z gry na początku a nie po tym jak zobaczył z czym ma grać krasnalami xd Nie wyraziłeś też chęci kontynuacji walki sam wiec uznałem to za słuszny walkower. Co do walki którą usunąłeś faktycznie ciężko mi powiedzieć kto by wygrał więc zrobiłeś to słusznie. W 3 walce grał bot ale mniejsza z tym.
App (Ork) vs Monarcha (Ork)
Win : App.
Win : App.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Louis EX (Krasnoludy) vs Pielagoroth (Krasnoludy)
Zwyciężył: Pielagoroth.
Walka niezwykle długa. Trwała 65 minut! Na początku udaje mi się szybko przejąć wszystkie kopalnie 2. poziomu. Nie pozwalam Lexowi ich przejąć dzięki zaczepkom herosa i pojawieniu się berserkerów. Lex kontruje ich gryfami i chwilowo odbija środek. Ja zaczynam produkcję runów. Ostatecznie środek został zniszczony i nikt go nie przejął do końca walki, gdyż niszczyliśmy go przy każdej możliwej okazji. Zaczęły się regularne walki pod moim naturalem i wokół bazy Lexa. Louis tworzył berki, runów, katapulty i gryfy. Ja robiłem runy, berki, kuszników i balisty. W jednym z ataków udało mi się zniszczyć natural Lexa i zepchnąć go do defensywy. Z czasem zaczęła być widoczna różnica w ulepszeniach zbroi i dmg, których Lex nie robił w ogóle. Gdy doszedłem do mithrila zyskałem sporą przewagę jednak nie zaowocowało to jakimś decydującym atakiem. Kilka razy musiałem bronić natural przed atakami Lexa, ale udało mi się go utrzymać do końca gry. Lex przyjął taktykę defensywną z atakami szybkich hord gryfów. Udało mu się zniszczyć większość moich wież, ale dzięki runom i kusznikom, których zawsze miałem w bazie wybroniłem wszystkie istotne budynki. W międzyczasie podniszczyłem bazę Lexa z góry i z dołu. Jeszcze raz udało się zniszczyć natural. Mimo to każdy atak był odpierany przez Lexa zanim rozpoczynałem niszczenie kluczowych budynków. Ostatecznie, gdy w kopalniach w bazie nie było już surowców udało mi się zniszczyć Lexa. Powodem była lepsza jakość mojej armii, gdyż gryfy są niskie, a w dodatku miałem ogromną przewagę ulepszeń. Warty uwagi był fakt, że Lexa kilkukrotnie łapaly lagi i to w kluczowych momentach.
Jeszcze dam screena z surkami, bo to będzie oscylować wokół rekordu solo wśród ras nie-ognikowych:
Surowce
Zwyciężył: Pielagoroth.
Walka niezwykle długa. Trwała 65 minut! Na początku udaje mi się szybko przejąć wszystkie kopalnie 2. poziomu. Nie pozwalam Lexowi ich przejąć dzięki zaczepkom herosa i pojawieniu się berserkerów. Lex kontruje ich gryfami i chwilowo odbija środek. Ja zaczynam produkcję runów. Ostatecznie środek został zniszczony i nikt go nie przejął do końca walki, gdyż niszczyliśmy go przy każdej możliwej okazji. Zaczęły się regularne walki pod moim naturalem i wokół bazy Lexa. Louis tworzył berki, runów, katapulty i gryfy. Ja robiłem runy, berki, kuszników i balisty. W jednym z ataków udało mi się zniszczyć natural Lexa i zepchnąć go do defensywy. Z czasem zaczęła być widoczna różnica w ulepszeniach zbroi i dmg, których Lex nie robił w ogóle. Gdy doszedłem do mithrila zyskałem sporą przewagę jednak nie zaowocowało to jakimś decydującym atakiem. Kilka razy musiałem bronić natural przed atakami Lexa, ale udało mi się go utrzymać do końca gry. Lex przyjął taktykę defensywną z atakami szybkich hord gryfów. Udało mu się zniszczyć większość moich wież, ale dzięki runom i kusznikom, których zawsze miałem w bazie wybroniłem wszystkie istotne budynki. W międzyczasie podniszczyłem bazę Lexa z góry i z dołu. Jeszcze raz udało się zniszczyć natural. Mimo to każdy atak był odpierany przez Lexa zanim rozpoczynałem niszczenie kluczowych budynków. Ostatecznie, gdy w kopalniach w bazie nie było już surowców udało mi się zniszczyć Lexa. Powodem była lepsza jakość mojej armii, gdyż gryfy są niskie, a w dodatku miałem ogromną przewagę ulepszeń. Warty uwagi był fakt, że Lexa kilkukrotnie łapaly lagi i to w kluczowych momentach.
Jeszcze dam screena z surkami, bo to będzie oscylować wokół rekordu solo wśród ras nie-ognikowych:
Surowce
Czyżby? A jednak. ®
Furion (Minotuary) vs Apollyon (Rój)
Wygrał Furion
Furion (SSrathi) vs Apollyon (Krasnoludy)
Wygrał Furion
Furion (Baśniowe Istoty) vs Apollyon (Imperium)
Wygrał Furion
Furion (Zaraza) vs Apollyon (Orkowie)
Wygrał Apollyon
We wszystkich pojedynkach rasy były losowe.
Wygrał Furion
Furion (SSrathi) vs Apollyon (Krasnoludy)
Wygrał Furion
Furion (Baśniowe Istoty) vs Apollyon (Imperium)
Wygrał Furion
Furion (Zaraza) vs Apollyon (Orkowie)
Wygrał Apollyon
We wszystkich pojedynkach rasy były losowe.
App (Baśniowa Istota) vs Kronos (Zaraza)
Win : App
Win : App
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Kronos ( Orkowie ) vs Appollyon ( Barbarzyncy )
Win : Kronos.
Win : Kronos.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Tak więc, kończymy Ladder Marcowy 2012, niedługo zostaną podane wyniki z całego miesiąca, prosimy o cierpliwość.
~Close
~Close
Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)