Palisz?
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Re: Palisz?
Tzn co masz na myśli mocniejszego ? Bo nie rozumiem
Ja nie pale 4 dzień!! <jupi>

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Miał na myśli pewnie "ziołolecznicze" 

Nie palę, jeszcze ani razu nie próbowałam i... nie zamierzam. Możliwe, że to ze względu na wiek? Piętnaście lat, tsa. W tym wieku, gimnazjalnym, przynajmniej połowa moich rówieśników miała styczność z papierosami. Sama uważam to za stracę pieniędzy i zdrowia, bo wiadomo, fajki, aż takie tanie nie są. Nie mówię od razu o chorobach dróg oddechowych, ale ostatnio parę osób z mojej klasy napadał taki kaszel, że można by się już zacząć niepokoić. A gdzie są rodzice? Najgorzej spróbować pierwszy raz, potem już powoli popada się w nałóg. ._.
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Zależy kto mi postawi ale nie często 

"Raz" spróbować nie szkodzi, chu*a prawda że od razu się popada w nałóg. Jak się nigdy nie próbowało, to po co głos zabierać xD. Ja nie palę, też nie mam zamiaru bo sporo kasy kosztuje to jednak.
Tomek
Drogi TomkuW, napisałam "powoli", czytaj ze zrozumieniem, zamiast pisać "od razu". Taka jest prawda, jak się spodoba, inni to robią, to zaczyna się palić coraz więcej, a rzucić nie tak łatwo. Może tego nie robiłam, ale niestety moja bliska przyjaciółka tak się wciągnęła...