Ladder luty 2013
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Re: Ladder luty 2013
Najlepsze jest to, że nigdy się nie dowiecie czy osoba podliczająca ladder wliczyła tę walkę czy nie I proszę o spokój, dalsze posty niezawierające walk będą usuwane.
Czyżby? A jednak. ®
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Admin (Roj) vs Adenalina (Nieumarli)
Wygrał Admin
Admin (Orkowie) & Adrenalina (Wys. Elfy) vs Apollyon (Imperium) & EBI (Demony)
Wygrali: Admin & Adrenalina
Odniosę się do tych lagów w rozgrywkach, jeżeli wystąpią to grzecznościowo powinniście poczekać, aż przestaną bez większych ataków na siebie. A jeżeli dalej będą to przerywacie walkę. Nieodpowiednie jest granie po wystąpieniu lagów, gdy dalej są, i zgłaszanie tego na samym końcu gry. Sprawę lagów załatwiamy przed poznaniem wyniku gry.
Wygrał Admin
Admin (Orkowie) & Adrenalina (Wys. Elfy) vs Apollyon (Imperium) & EBI (Demony)
Wygrali: Admin & Adrenalina
Odniosę się do tych lagów w rozgrywkach, jeżeli wystąpią to grzecznościowo powinniście poczekać, aż przestaną bez większych ataków na siebie. A jeżeli dalej będą to przerywacie walkę. Nieodpowiednie jest granie po wystąpieniu lagów, gdy dalej są, i zgłaszanie tego na samym końcu gry. Sprawę lagów załatwiamy przed poznaniem wyniku gry.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Adrenalina666
- Lunarion
- Ulubiona rasa: Wszystkie rushowe
- Kontakt:
No już dobra, dobra, postaram się opanować trochę.
Adrenalina(rycki) vs Apollyon(undead)
Win: Adrenalina
Adrenalina(undead) vs Apollyon(rój)
Win: Apollyon
Adrenalina(demce) vs Apollyon(mr. elfy)
Żaden mod tego nie podlicza, ileż razy mam mówić
/Pielagoroth.
Chyba, że osoba kłócąca się ma jakieś lewe układy z modem który to podlicza xDPielagoroth pisze:Najlepsze jest to, że nigdy się nie dowiecie czy osoba podliczająca ladder wliczyła tę walkę czy nie I proszę o spokój, dalsze posty niezawierające walk będą usuwane.
Adrenalina(rycki) vs Apollyon(undead)
Adrenalina(undead) vs Apollyon(rój)
Win: Apollyon
Adrenalina(demce) vs Apollyon(mr. elfy)
Żaden mod tego nie podlicza, ileż razy mam mówić
/Pielagoroth.
Wrogów lubię martwych, a miecze na ostro.
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
Pomogłem?, daj plusa(kciuk w górę)
Bo śmierć... to tylko śmiertelny zastrzyk Adrenaliny. Nikt ci jej nie odbierze...
DaReK WOS (barbarzyńcy) vs Monia (wysokie elfy)
Win:DaReK WOS
DaReK WOS (rycerze) vs Monia (rycerze)
To kto wlicza te p?
DaReK WOS (rycerze) vs Monia (rycerze)
To kto wlicza te p?
Stary Nick: DaReK_[WOS]
Plan na dziś:
Wstać-Przeżyć-Iść Spać:D
Plan na dziś:
Wstać-Przeżyć-Iść Spać:D
CzareK ( barbarzyńcy ) Appolyon ( mroczne krasnale )
vs
Admin (Ssrathi) Adrenalina (Imperium)
Win: CzareK i Appolyon
vs
Admin (Ssrathi) Adrenalina (Imperium)
Win: CzareK i Appolyon
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(baśń) vs EBI(minosy)
Win:Adrenalina
Adrenalina(zaraza) vs Apollyon(imperium)
Adrenalina(imperium) vs Apollyon(ssrathi)
Win:Apollyon
Adrenalina(demce) EBI(zaraza)
vs
Apollyon(mr. krasnale) Moncia(mr. elfy)
Win: Team 1
Rush złożony z ghuli i koszmarów na Moncię zakończył się całkowitym sukcesem, później App broni co prawda dość długo(zabija także cieniami bohaterów) ale w końcu i tak pada pod nieustannymi atakami demonów, koszmarów, ghuli, wpatrywaczy i szlamów
Adrenalina(zaraza) vs Apollyon(imperium)
Adrenalina(imperium) vs Apollyon(ssrathi)
Win:Apollyon
Adrenalina(demce) EBI(zaraza)
vs
Apollyon(mr. krasnale) Moncia(mr. elfy)
Rush złożony z ghuli i koszmarów na Moncię zakończył się całkowitym sukcesem, później App broni co prawda dość długo(zabija także cieniami bohaterów) ale w końcu i tak pada pod nieustannymi atakami demonów, koszmarów, ghuli, wpatrywaczy i szlamów
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Admin (Demony) vs Apollyon (Nieumarli)
Wygrał Admin
Admin (Rój) vs Apollyon (Mr Krasnale)
Wygrał Admin
Wygrał Admin
Admin (Rój) vs Apollyon (Mr Krasnale)
Wygrał Admin
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(wysokie) vs Apollyon(undead)
- przemkool
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC3 Wysoki Elf i leśny , Ork :) WBC2 Mroczny Kr
- Kontakt:
Adrenalina (Mroczny Krasnolud) Czarek (Baśniaki)
vs
Przemkool (Wysokie Elfy) EBI (Imperium)
Zwyciężyli: Adrenalina i Czarek
vs
Przemkool (Wysokie Elfy) EBI (Imperium)
Zwyciężyli: Adrenalina i Czarek
- Adrenalina666
- Lunarion
- Kontakt:
Adrenalina(mr.krasnoludy) MatiRak{Paweł na hamachi jbc.}(ssrathi)
vs
EBI(minotaury) Moncia(barbarzyńcy)
Walka długa i pełna zwrotów akcji. Początek, mr. krasnolud przejmuje środek katasami i golemami, próby ataku na minosa idą na marne, ssrathi dochodzą do nag i pterosów, barby do grabów, minosy do szamanów i mr. krasnale do cieni z mithrilem. Gra się trochę wyrównuje, zniszczona zostaję para kopalń na środku, niespodziewany atak grabami na ssrathi kończy się na zniszczeniu naturala i t5 jednak zostaje zatrzymany na cieniach, katasach, żelaznych i brązowych. Następuje seria ataków na bazę ssrathich ale każda próba zniszczenia kopalni metalu w bazie Matiraka kończy się niepowodzeniem(moździerze) tymczasem pada hero Ebiego który przejmował zniszczony natural co powiększa przewagę teamu 1. Krasnal wraz ze ssrathi atakuje, niszczy po kolei wieże i budynki w bazie minosa. Na bazę Monci tymczasem idzie atak złożony z gronda, wijów i katasów z boku, a od góry masa cieni, katasów, balist, brązowych, żelaznych i 2 lodowe. Ataki te w krótkim czasie wykańczają Moncię(mimo wisieńki na torcie - bagiennego smoka ).
(Gra była rozgrywana na mapie Chaos Fire Craft)
vs
EBI(minotaury) Moncia(barbarzyńcy)
Walka długa i pełna zwrotów akcji. Początek, mr. krasnolud przejmuje środek katasami i golemami, próby ataku na minosa idą na marne, ssrathi dochodzą do nag i pterosów, barby do grabów, minosy do szamanów i mr. krasnale do cieni z mithrilem. Gra się trochę wyrównuje, zniszczona zostaję para kopalń na środku, niespodziewany atak grabami na ssrathi kończy się na zniszczeniu naturala i t5 jednak zostaje zatrzymany na cieniach, katasach, żelaznych i brązowych. Następuje seria ataków na bazę ssrathich ale każda próba zniszczenia kopalni metalu w bazie Matiraka kończy się niepowodzeniem(moździerze) tymczasem pada hero Ebiego który przejmował zniszczony natural co powiększa przewagę teamu 1. Krasnal wraz ze ssrathi atakuje, niszczy po kolei wieże i budynki w bazie minosa. Na bazę Monci tymczasem idzie atak złożony z gronda, wijów i katasów z boku, a od góry masa cieni, katasów, balist, brązowych, żelaznych i 2 lodowe. Ataki te w krótkim czasie wykańczają Moncię(mimo wisieńki na torcie - bagiennego smoka ).
(Gra była rozgrywana na mapie Chaos Fire Craft)