Reforma Banku #1
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Reforma Banku #1
Planowane są zmiany w Banku Przedmiotów, ponieważ słabo prosperuje.
Bank praktycznie nie działa. Więc postanowiłem, że potrzebna jest zmiana, a mianowicie nastąpi zbiórka wszystkich przedmiotów z wbcIII. A później znów uaktywnimy bank z nowymi zasadami.
Ale czy jest sens? Bo są mapki dla artefaktów i jeśli ktoś chce jakiś przedmiot to na tych mapkach na pewno go znajdzie.
Więc, jeśli ktoś chce oddac przedmioty to pisac w dziale |Bank Przedmiotów| - zbieramy tylko i wyłącznie cenne przedmioty (święcące oraz z dobrymi statystykami).
Proszę się wstrzymac z propozycjami do mniej więcej soboty. Wtedy ogłoszę posiadane przedmioty przez Bank i przedmioty które są potrzebne dla Banku.
Przedmioty, które uważacie za cenne proszę je przedstawic w temacie Najlepszy Ekwipunek wbcIII. Przedmioty tylko z tego tematu będą zbierane przez Bank.
Bank praktycznie nie działa. Więc postanowiłem, że potrzebna jest zmiana, a mianowicie nastąpi zbiórka wszystkich przedmiotów z wbcIII. A później znów uaktywnimy bank z nowymi zasadami.
Ale czy jest sens? Bo są mapki dla artefaktów i jeśli ktoś chce jakiś przedmiot to na tych mapkach na pewno go znajdzie.
Więc, jeśli ktoś chce oddac przedmioty to pisac w dziale |Bank Przedmiotów| - zbieramy tylko i wyłącznie cenne przedmioty (święcące oraz z dobrymi statystykami).
Proszę się wstrzymac z propozycjami do mniej więcej soboty. Wtedy ogłoszę posiadane przedmioty przez Bank i przedmioty które są potrzebne dla Banku.
Przedmioty, które uważacie za cenne proszę je przedstawic w temacie Najlepszy Ekwipunek wbcIII. Przedmioty tylko z tego tematu będą zbierane przez Bank.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Reforma Banku #1
Co do sensu to oczywiście, że jest sens bo na mapce przedmioty są losowe a tak to mamy pewnośc, że dostaniemy właściwy i to w szybkim czasie.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Bank z dwójki też będzie na podobnych zasadach jak w trójce z tym tylko, że będą w nim tylko przedmioty z zestawów.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Gdzie będą przechowywane przedmioty z II?
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
No przecież w banku 

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Za kogo ty mnie masz??? Mi chodzi o to, co to jest konkretnie ten bank. Bo z tego, co wiem, limit przedmiotów w 2 w plecaku wynosi 4 

- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Te wszystkie przedmioty są przechowywane w wielu postaciach (bank001, bank002 itd.). Czyli powstanie tyle postaci, aby pomieścic wszystkie przedmioty i w razie czego je oddac.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Administrator dobrze rozumie, z czym do ludu