Jaką klase mi radzicie
Jaką klase mi radzicie
Hejka chcem se zrobić następnego herosa ale nie wiem którą klase (magiczną) wybrać więc pytam was o zdanie która klasa magiczna jest waszym zdaniem najlepsza i którą powinienem wziąć. :wink

=KMO=
Re: Jaką klase mi radzicie
Ja bym poradził piromate. Dużo czarów ofensywnych w tym armadegon. Ponadto czar leczenia, czary wspomagające jednostki (berserker, ochrona na ogień) oraz przyzywania (żywiołak ognia).
Moim zdaniem piromacja to najbardziej uniwersalna sfera magii - łączy dużo elementów z innych sfer.
Moim zdaniem piromacja to najbardziej uniwersalna sfera magii - łączy dużo elementów z innych sfer.
Ok thx
z tego co napisałeś to piromanta musi być dobry sm03 dzięki jeszcze raz

=KMO=
Piromanta najlepszy jako mag. Polecam go każdemu początkującemu.
Lol żeby zacząć grać klasą magiczną trzeba dobrze pilnować boha a napewno nie na początek piro uzdrowiciel jest the best na początekPiromanta najlepszy jako mag. Polecam go każdemu początkującemu.

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Ja zaczynałem grę piro i grało mi się najlepiej.
feo ale żeby ogarnąć naprawdę klasy magiczne zaczyna się od najłatwiejszych piromanta niby klasa najprostsza ale, żeby grać nim jak pro trzeba nauczyć się podstaw heal później magic dmg czyli jak rzucać bezpiecznie czary a następnie zacząć grać piromantą by to jakoś wyglądało

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
- KKProgamer
- Lunarion
- Ulubiona rasa: WBC I : Ludzie WBC II - Ludzie WBC III - Nieumarli
- Kontakt:
Mi się najlepiej gra Archmagiem i kupcem to najlepsze klasy ...
P.S Szkoda że nie ma tak jak w jedynce z ArchMagiem , wtedy Archmag miał wszystkie czary 1 poziomu i można było je powiekszać a tutaj Archmag ma tylko magię =alchemię, poznania i przywołania.
P.S Szkoda że nie ma tak jak w jedynce z ArchMagiem , wtedy Archmag miał wszystkie czary 1 poziomu i można było je powiekszać a tutaj Archmag ma tylko magię =alchemię, poznania i przywołania.
Ranking Ras wg. Mnie
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
1. Baśniowa Istota
2. Orki
3. Wysokie Elfy
4. Demony
5. Nieumarli ex aequo Barbarzyńcy

I love this character :*
Nie do końca tak jest. Zależy od rasy jakie, i ile masz dostępnych klas magii.
Zgadzam sie z KKP... a dla mnie najlepsza rasa to Uzdrowiciel
bardzo dobrze mi sie gra Demonem-Uzdrowicielem, w razie czego mozesz wrocic jednostkami i je uleczyc, lub po prostu po ataku na baze wyleczyc 

"Najlepszą obroną jest atak"