Bugi

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Ulubiona rasa: mi.: elfy
Kontakt:

Bugi

Post autor: aleksanderek48 » wt, 14 kwie 2009, 20:07

moze wymienimy wszystkie bugi w grze?
to ja zaczne
1. moj bug z itemami
2. bug zachowania tymczasowego bohatera - techi
3. gdy ulepsza sie budujaca fortece nieumarlych liczy sie jakbys mial odrazu 2 poziom, i niemozesz budowac budynkow co wymagają 1 poziom tymu cmentarz.
4. dajac nicka z ó zamkniete mozna zbudowac hero ze niemozna na niego najechac w liscie bohaterow tylko gra po kliknieciu strzałki wylacza sie gra
5. trzymajac fcyfra ( jak ustawimy czar na np.: F3 ) bohatera widzimy bardziej z tylu niz jest naprawde, ale jak puscimy robi teleporta do przodu ( tak mozna np.: przez chwile stac na wodzie :P )
6. w multiplayerze jednostki wchodza w siebie robiac sie niesmiertelne, chyba ze sie gra na 3 grupy, ale jak sie kliknie zeby isc to one poprostu odchodza.
7. jak budowniczy stoi i klikamy zeby budowal idealnie w miejscu ktorym stoi to on buduje troszke nizej, to przeszkadza np.: budujac mury.

Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Kontakt:

Re: Bugi

Post autor: aleksanderek48 » wt, 14 kwie 2009, 21:39

8. jak wskrzesi sie bohtera imperium ( 3 poziom ostatniego czaru leczenia ) z kampanii mozna go potem miec w swicie jako lodowy straznik na wysokim levelu i co najdziwniejsze czasem ma o 1, 2 walki wiecej niz taki sam na tym levelu.

Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Kontakt:

Post autor: aleksanderek48 » wt, 14 kwie 2009, 21:43

niezdazylem zedytowac :/
9. raz bawiac sie demonem, myslac czy wziac go do swity, kliklem zeby go zostawic miedzy dwoma miejscami i pojawil sie na gornym miejscu, a na dolnym lodowy straznik co mial 0 pd 0 walki, jak potem go wzielem i dalem na walke nie moglem go zaznaczyc ani nikt nie mogl go namiezyc, mozna bylo w nim zbudowac budynek :D jednak zdazylo mi sie to tylko 2 razy, raz przez przypadek, a raz poprostu mi sie sam pojawil na poczatku jakiejs bitwy
edit: punkt 5. wymaga many, albo czaru co malo jej zabiera

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » śr, 15 kwie 2009, 16:53

Aaaaaaaaa. Alek nie wiem co się z tobą stało. Strasznie piszesz. Połowę z tych bugów musiałem 5 razy przeczytać żeby skapować o co chodzi. Ponadto nie wziąść tylko wziąć.
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
aleksanderek48
Champion
Champion
Kontakt:

Post autor: aleksanderek48 » śr, 15 kwie 2009, 17:10

trudno opisac niektóre rzeczy a pisze z bledami bo czasem niechce misie klikac backspace

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » śr, 15 kwie 2009, 17:14

misie
xD Takie pluszowe ? Nie no żart wiem, że chodziło ci o "mi się"
Czyżby? A jednak. ®

ODPOWIEDZ