Nieumarli jaka klasa ?
Re: Nieumarli jaka klasa ?
Dlaczego nie rycerz śmierci ?
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
bo jest slabszy od woja i ma gorsze czary od woja, tylko sie rozni tym ze ma pogromce ludzi... koniec tematu, 0 klutni, jak pielargoth co juz niegral od 0,5 roku mowi ze rycerz smierci jest dobry to niech bedzie dla niego ze jest dobry, dla mnie nie, a ty radzio niemusisz podzielac mojego zdania
OK.Ale wydaje mi się,że jak się gra Nieumarłymi to Rycerz Śmierci będzie lepszy !
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Dobrze ci się wydaje Radzio ale Alka nie przekonasz. Nekromanta, Rycerz Śmierci i Lisz to 3 klasy stworzone specjalnie dla Nieumarłych i do nich najbardziej pasujące.
Czyżby? A jednak. ®
Dzięki,chce zagrać od nowa i chyba wybiorę nekromantę choć zastanawiam się nad rycerzem śmierci
,

- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Bardzo dobry wybór. Nie słuchaj się Alka. Jeśli wolisz magię od siły to weź Nekromantę. Jak nie lubisz czarów za to wolisz walkę wręcz weź Rycerza Śmierci. Tyle.
Czyżby? A jednak. ®
Mowcie co chcecie ale to kiepski wybor. Nekromancja to zdolnosc rasowa nieumarlych i proponuje ci wziac jakas inna magie, najlepiej ofensywna zeby sie uzupelnialy.
Sensei Piela
Pomyśle nad tym,ale raczej zdania nie zmienię sm04
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
w wb2 nieumarly to najlepszy mag, w wb3 nie... jak chcesz miec nekromacje to wez se nieumarlego ale mzoesz hero zrobic elfa piromante co bedzie miec duzo many i czary ofensywne ( dla mnie jedna z najlepszych dziedzin magii )