Jak gram to produkuje wszystkie rodzaje wojsk Minotaurów (starcza surowców spokojnie). Szybciej buduje - nie sprawdzałem (pewnie nie wnosi to za bardzo do rozgrywki), ale wydaje mi się, że lepiej miec tańszego. Później masz tańszych kwazytów (ale mówimy o początku rozgrywki). Demony produkując pierwsze jednostki opóźniają znacznie rozbudowę bazy, minotaury prawie, że odwrotnie.
Musimy zagrac online sm03
Zobaczymy co inni na to sm04
Demony vs Minotaury
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: demony vs minotaury
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
z armia szamanow to robisz ataki normalne na przyzywaczy a reszte to głównie pierscieniami ognia rozwalam. z wiezami git bo obrazenia od ognia na budynki dzialaja...Administrator pisze:Bierzmy pod uwagę też sprawy ekonomiczne obu ras. Demony są mocniejsze, choc Minosy też dają radę po ulepszeniach i czarach szamana. Minosy są tańsze niż demony o to daje im pewną przewagę na początku. Stworzysz więcej minotaurów niż demonów. Im dłużej trwa rozgrywka to bym większą mają przewagę demony(po ulepszeniach).
jestem za noobowaty na multi chyba sm08 . wiele to nie wnosi ale denerwuje mnie to jak czekam aż niewolnik coś wybuduje
MINOSY !