WBC#1
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
WBC#1
Z chęcią zagram partię w wbcI zapraszam chętnych mozemy pograc w kilku. Gre ustalimy po zgłoszeniu graczy, ale juz teraz moge powiedziec, ze połączę się jedynie za pomocą adresu IP ZAPRASZAM!!! sm03
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Re: WBC#1
Ja chętnie zagram w WBC I . Mam bohatera na 18 lvl więc nie wiem czy zagramy ze swoimi bohaterami czy z nowymi. Zależy na którym ty masz bohatera.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
ja mam najlepszego narazie na 7 - 8 poziomie krasnoluda ale jak chcesz mozesz zagrac swoim na 18 lvl.
Proponuje sobotę albo niedzielę. Napisz czy będziesz miał czas. Jak coś to koo 13- 14.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
przepraszam nie mogłem się ostatnio zalogować na forum jakiś error mi wyskoczyl zresztą to się często zdarza jakby co to w piątek tak między 15 A 17 a w sobote i niedziele nie bo mam na te dni kare niestety :( a co do szczegolow to omuwimy w tym tygodniu *omówimy
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Louis EX nie jest zbyt chętny do grania. moze ktos inny ma 1? Admin? Z chcecia zagram
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
To sie zobaczy czy o 11.30 Kim będziesz grał? Jeżeli nie masz nic przeciwko, użyję minotaura na 7 chyba poziomie. Kto robi mapke? Jeżeli ja to moje IP to 192.168.10 gramy 1 vs 1, czy jakies inne sklady? Czy moze chcesz grac ze mna na kompy? Jezeli 1 vs 1 to proponuje losowa srednia mape ziemie orkow lub pustynie i najnizsza liczba zwierzat ale nie zero jesli mas z przeciwwskazania lub lepsze pomysly to napisz i powiedz jakim bohaterem bedziesz gral mozemy zrobic jakis specjalny cel wygranej np zniszcz wszystkie budynki itp. pisz jakie masz pomysly
Jedynym terminem w jakim mogę zagrac to sobota lub niedziela. Inne dni odpadają. Co do mapy i warunków zwycięstwa to wszystko mi jedno.
Od razu mówię, że mam bohatera na 20 lvl
Od razu mówię, że mam bohatera na 20 lvl

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Kontakt:
Chyba udało mi się znieść tą karę więc wkrutce zagramy