Styl do forum
Styl do forum
Postanowiłem poszukać jakiegoś fajnego stylu do forum chciałem o wb ale ciężko jest taki znaleść ale znalazłem inny też fajny:
DEMO:Obejrzyj
Oczywiście logo by się zmieniło.Jak ten wam nie przypasuje to znajdę jakiś inny ale jak narazie to szukam cały czas stylu o tematyce wb sm061
DEMO:Obejrzyj
Oczywiście logo by się zmieniło.Jak ten wam nie przypasuje to znajdę jakiś inny ale jak narazie to szukam cały czas stylu o tematyce wb sm061

=KMO=
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Styl do forum
cza by sie go zapytac... bo tak brac cudza wlasnosc... trza mu powiedziec ze przerobimy i wstawimy ( moze )
Ale ten styl jest wystawiony na pewnym forum do pobrania a to jest tylko prezentacja tego stylu

=KMO=
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
a no to git... tera wystarczyl by taki obrazek typu tego na gorze ( looknij w gore )
Hej no i co robimy z tym stylem bo nie wiem czy robić logo czy nie.
PS: Jak by ktoś miał jakiś fajny obrazek nadający się na logo forum to podrzućcie mi linka a ja zajmę się resztą
PS: Jak by ktoś miał jakiś fajny obrazek nadający się na logo forum to podrzućcie mi linka a ja zajmę się resztą

=KMO=
Hmm... Obecny styl forum wydaje mi się bardziej pasować do tematyki
WBC niż zaprezentowany powyżej. Ten pokazany styl zdaje się bardziej pasować do jakiegoś cRPG, ewentualnie RPG. ;- )
No, ale to wyłącznie moje zdanie.
Co do logo, w zaprezentowanym stylu przyciski funkcyjne są na jego tle.
Więc rozumiem że LordCan jest dobrym grafikiem?
WBC niż zaprezentowany powyżej. Ten pokazany styl zdaje się bardziej pasować do jakiegoś cRPG, ewentualnie RPG. ;- )
No, ale to wyłącznie moje zdanie.

Co do logo, w zaprezentowanym stylu przyciski funkcyjne są na jego tle.
Więc rozumiem że LordCan jest dobrym grafikiem?
Ach jak przyjemnie... Gdy błędów w kodzie brak... I nagle prąd wyłączą...
I wszystko trafia szlag... ;-P
Wszystko co piszę, to tylko i wyłącznie moje zdanie. ;- )
I wszystko trafia szlag... ;-P
Wszystko co piszę, to tylko i wyłącznie moje zdanie. ;- )
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Przyznam się szczerze, że jestem zwolennikiem tego stylu jaki jest.
Ale na forum mogą panowac 2 style. Ludzie mogą miec do wyboru ten albo ten. W razie czego odblokowałbym możliwośc zmiany stylu. LC musisz się zając banerem tamtego forum (pod wbc). Mogę wprowdzic ten styl, jeśli będzie baner dobry.
Ale na forum mogą panowac 2 style. Ludzie mogą miec do wyboru ten albo ten. W razie czego odblokowałbym możliwośc zmiany stylu. LC musisz się zając banerem tamtego forum (pod wbc). Mogę wprowdzic ten styl, jeśli będzie baner dobry.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Odkopie ten temat żeby wszycy poznali moją propozycję związaną ze zmianą stylu na forum 
Ja bym proponował aby wgrać dwa style(które podam w dalszej części tego postu) żeby każdy mógł se je zmieniać, a nie tam cały czas jest jeden i ten sam
*Demo stylu - jest to styl z warcrafta ale jak zmienimy logo to będzie pasował do WBC
*Demo stylu - styl może w niczym nie przypomina WBC, ale nawet fajnie wygląda

Ja bym proponował aby wgrać dwa style(które podam w dalszej części tego postu) żeby każdy mógł se je zmieniać, a nie tam cały czas jest jeden i ten sam

*Demo stylu - jest to styl z warcrafta ale jak zmienimy logo to będzie pasował do WBC
*Demo stylu - styl może w niczym nie przypomina WBC, ale nawet fajnie wygląda

=KMO=
Jak dla mnie ten zwykly jest najlepszy, forum jest czytelne, nie bije po oczach, ogolnie design jest fajny .
Sensei Piela