Alek48
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Alek48
Alek48
Liczba postów: ponad 1000.
Nie jestem w tym dobry, ale Alek naprawdę włożył kawał ciężkiej pracy w rozwój forum. Zaryzykowałbym, że forum bez niego na pewno nie byłoby tym forum jakim teraz jest. Duża wiedza na temat serii WBC, mnóstwo pomysłów na temat rozwoju forum, świetny gracz odkrywający tajniki gry. No szkoda, że mogę się odwdzięczyc mówiąc tylko "dziękuje". Najgorsze były początki, ale jakoś je przetrwaliśmy i teraz forum systematycznie się rozwija. Mam nadzieję, że forum dotrwa aktywnie do powstania WBC 4. Alek człowiek, który myślę, że temu forum nie pozwoliłby umrzec. Myślę, że kształtuje się przyszły Administrator tego forum (jeszcze trochę dorośnie i będzie git). Jego pozycja na forum jest bardzo silna.
Sami możecie przekazac swoje słowa uznania. Bez niego tego miejsa by nie było pewnie.
Liczba postów: ponad 1000.
Nie jestem w tym dobry, ale Alek naprawdę włożył kawał ciężkiej pracy w rozwój forum. Zaryzykowałbym, że forum bez niego na pewno nie byłoby tym forum jakim teraz jest. Duża wiedza na temat serii WBC, mnóstwo pomysłów na temat rozwoju forum, świetny gracz odkrywający tajniki gry. No szkoda, że mogę się odwdzięczyc mówiąc tylko "dziękuje". Najgorsze były początki, ale jakoś je przetrwaliśmy i teraz forum systematycznie się rozwija. Mam nadzieję, że forum dotrwa aktywnie do powstania WBC 4. Alek człowiek, który myślę, że temu forum nie pozwoliłby umrzec. Myślę, że kształtuje się przyszły Administrator tego forum (jeszcze trochę dorośnie i będzie git). Jego pozycja na forum jest bardzo silna.
Sami możecie przekazac swoje słowa uznania. Bez niego tego miejsa by nie było pewnie.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Alek48
To prawda Alek W rozwój tego forum włożył duży wysiłek ale jest nie tylko świetnym graczem bo też i fajnym ziomkiem z który można pożartować (czasami pokłócić ale to i tak nie zmienia faktu:D).
Z Alkiem to forum na pewno przetrwa i do powstania Warlords Battlecry 6 a nie tylko 4
Także Alek podtrzymuj te forum tak długo jak możesz. 
Z Alkiem to forum na pewno przetrwa i do powstania Warlords Battlecry 6 a nie tylko 4

=KMO=
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
O widzę, że Admin mnie posłuchał w sprawie Alka xD
No ja jakoś za Alkiem nie przepadam z racji jego wybuchowego charakteru ale jedno muszę mu przyznać - jest świetnym graczem. Nie tylko bardzo dobrze gra ale odkrywa wiele tricków i ogólnie robi atmosferę zarówno podczas gry jak i na forum. Gratuluję mu także 1000 postów, bo zanim ktoś inny tego dokona trochę minie. Tyle odemnie. Tak naprawdę to nie masz takich umiejętności. Żartowałem xD
No ja jakoś za Alkiem nie przepadam z racji jego wybuchowego charakteru ale jedno muszę mu przyznać - jest świetnym graczem. Nie tylko bardzo dobrze gra ale odkrywa wiele tricków i ogólnie robi atmosferę zarówno podczas gry jak i na forum. Gratuluję mu także 1000 postów, bo zanim ktoś inny tego dokona trochę minie. Tyle odemnie. Tak naprawdę to nie masz takich umiejętności. Żartowałem xD
Czyżby? A jednak. ®
Do tych postów pewnie tez jakiegoś chita wynalazł ;DD
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
a looknij ze mam 4,5 posta dziennie... i patrz, jestem tu od niewiem, listopada?
Doobrra nie unoś sie tak watson ;D
Chciałem tylko pożartować
A ten jak zwykle na serio.
Chciałem tylko pożartować

- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
nie, bo admin napisal ze dopiero 700 mialem... kiedys mialem ponad 5 postow dziennie, tera spada ponizej 4.49
Alek był zapewne pierwszym użytkownikiem i gościem na naszej stronie. Działał nawet na tymczasowych forach, a na obecnym sami widzicie jak wiele się udziela
Więc gratulacje, podziękowania i zachęta do dalszego działania (czytaj: pisania i grania sm04 )

Więc gratulacje, podziękowania i zachęta do dalszego działania (czytaj: pisania i grania sm04 )
- aleksanderek48
- Champion
- Kontakt:
to jest moje 3 konto, bo byly przejscia na php i inne... to musialem na nowo robic, podobnie jak kras. lord