Labirynt minotaurów
Labirynt minotaurów
Kolejna mapka z cyklu miko entertaiment ma nazwę labirynt minotaurów jak nazwa wskazuje mapka jest labiryntem i sprzyja budowaniu mini fortec (na przeleczach) w środku można znaleźć małe grupy minotaurów a w samym centrum ich mini fortecę (spokojnie SI jest pasywna) sm26 mapa jest bogata ale tylko w środku jak to chłopcy ostatnio zgrabnie ujęli do mojej ostatniej mapki nie było bitew o kopalnie teraz będzie ich za dużo
Historia bla bla bla Na labiryncie spokojne życie wiedli minotaurzy zwozili tu kobiety, itd wiecie o co chodzi 4 mocarstwa wysłały ekspedycje ale... każda miała inne intencje
Mapa do 2vs2
Download
Historia bla bla bla Na labiryncie spokojne życie wiedli minotaurzy zwozili tu kobiety, itd wiecie o co chodzi 4 mocarstwa wysłały ekspedycje ale... każda miała inne intencje
Mapa do 2vs2
Download
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Re: Labirynt minotaurów
No no sama nazwa już mnie zachęca do pobrania tej że mapy ale ściągniemy zobaczymy żeby mapka była tak fajna jak sama nazwa 

=KMO=
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Ściągnołem i zoaczełem . W skali od 1 do 10 daje tylko 7 .
Pomyśł bardzo dobry . Ale kilka minusów dlatego słaba ocena .
Niebieski ma bardzo mało miejsca na rozbudowe , fioletowy natomiast zawaliście dużo do budowy i tu 1 minus .
Drugi i to duży minus czerwony i niebieski mają aż 3 świątynie ! .
Fioletowy i zielony mają 1 świątynie . to 2 minus
I ostani za duża obrona , jeśli ktoś gra barbarzyńcami nikt się nie przedostanie . Za dużo wież , powinno być mniej . i to jest 3 minus .
Powinieneś zrobić jeszcze raz tą mapke , poprawke ,przede wszystkim dać równo świątynie stronom i miejsce .
Pomyśł bardzo dobry . Ale kilka minusów dlatego słaba ocena .
Niebieski ma bardzo mało miejsca na rozbudowe , fioletowy natomiast zawaliście dużo do budowy i tu 1 minus .
Drugi i to duży minus czerwony i niebieski mają aż 3 świątynie ! .
Fioletowy i zielony mają 1 świątynie . to 2 minus
I ostani za duża obrona , jeśli ktoś gra barbarzyńcami nikt się nie przedostanie . Za dużo wież , powinno być mniej . i to jest 3 minus .
Powinieneś zrobić jeszcze raz tą mapke , poprawke ,przede wszystkim dać równo świątynie stronom i miejsce .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Miejsce na rozbudowe .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
To może poczekam na poprawioną wersję mapki a tej na razie nie będę pobierał bo z minusów jakie przedstawił Enzoo to na razie się nie opłaca więc czekam na poprawioną wersję 

=KMO=
1 miejsce na rozbudowę jest tak zrobione że budujesz na przełęczy forty i miejsca jest dwa razy tyle więcej? Idziesz jest kilka miejsce rozleglejszych i tam bazy budujesz
2 Co do wież trzeba poszukać są zawsze dwa wejścia więc nawet barbarian nie da rady równoczesnym atakom z powietrza i lądu
3 Świątynie grasz ofensywnie masz więcej grasz defensywnie masz mniej zawsze można zbudować fort koło nich
W tą mapę trzeba się zastanowić a nie pchać armię do przodu bezmyślnie
2 Co do wież trzeba poszukać są zawsze dwa wejścia więc nawet barbarian nie da rady równoczesnym atakom z powietrza i lądu
3 Świątynie grasz ofensywnie masz więcej grasz defensywnie masz mniej zawsze można zbudować fort koło nich
W tą mapę trzeba się zastanowić a nie pchać armię do przodu bezmyślnie
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Mapka doczekały się ostatecznych poprawek.
Niebieski ma więcej miejsca na rozbudowę, liczba wież została skorygowana.
Nie poprawiłem świątyń i pasywnej SI kto chce to sobie w świątyni wyprodukuje, pasywna Si można wyłączyć
http://hotfile.com/dl/8931854/73bf8c2/L ... 3.SCN.html
Niebieski ma więcej miejsca na rozbudowę, liczba wież została skorygowana.
Nie poprawiłem świątyń i pasywnej SI kto chce to sobie w świątyni wyprodukuje, pasywna Si można wyłączyć
http://hotfile.com/dl/8931854/73bf8c2/L ... 3.SCN.html
miko wyslij mi ja albo upload

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki