Manga/anime
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Manga/anime
Jaką lubisz mangę lub anime? Jaką oglądałeś? Dlaczego ją lubisz?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
Re: Manga/anime
wlatcy moch D:
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Oglądam jedynie Naruto. Lubię to anime za fajne i dopracowane postacie.
Czyżby? A jednak. ®
Tez ogladalem Naruto, ale zaczelo mnie strasznie denerwowac.
Po pierwsze Naruto jest debilem, ciezko mysli, przechwala sie itp. , wygrywa prawie zawsze, z bardzo dobrze wyszkolonymi i znajacymi wiele jutsu ninja, bo jest glowna postacia, a tak naprawde jest chyba najslabszym ninja z wioski, chodzi o tych z ktorymi chodzil do klasy. Dlatego niezbyt lubie jego walki, a raczej ich wynik i wole jak walczy ktos inny, a najlepiej ktos z Akatsuki.
Ale wszystko oprocz glownego bohatera jest swietne, wiec polecam.
Po pierwsze Naruto jest debilem, ciezko mysli, przechwala sie itp. , wygrywa prawie zawsze, z bardzo dobrze wyszkolonymi i znajacymi wiele jutsu ninja, bo jest glowna postacia, a tak naprawde jest chyba najslabszym ninja z wioski, chodzi o tych z ktorymi chodzil do klasy. Dlatego niezbyt lubie jego walki, a raczej ich wynik i wole jak walczy ktos inny, a najlepiej ktos z Akatsuki.
Ale wszystko oprocz glownego bohatera jest swietne, wiec polecam.
Sensei Piela
Ta DRAGON BALL mi się podobał najbardzej kiedyś , a niedawno HELLSINGA oglodałem nawet take sobie .
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
No wiesz Hunter może Naruto nie był za silny ale teraz już taki nie jest. Ponado jego upór i dążenie do celu to też jakiś atut
Ale sam za nim za bardzo nie przepadam.

Czyżby? A jednak. ®
Jest slaby, mocny jak przybiera postac lisa.. A ten upór, walka Naruto vs Neji na egzaminie, dostal tyle razy ze nie mogl wstac z ziemi i nagle jakis przyplyw sil i zwyciestwo, bo najsilniejszy gosc z jego klasy(no chyba ze to lee nim jest ), uwazany za geniusza + byakugan nie potrafil zauwazyc klona i dostal w ryj, po tym nie mogl wstac
, dlatego ucieszylem sie gdy 1 raz w tym anime pojawil sie Sai, bo fajnie wszystkich gnoil
, i mocny jest.

Sensei Piela
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
No masz rację. Walka Naruto z Nejim była bardzo naciągnięta. Ale mimo to Naruto teraz już taki słaby nie jest. I nie mów, że jego siła to jedynie chakra lisa.
Czyżby? A jednak. ®