Michael Jackson
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Michael Jackson
Słyszeliście pewnie, że Michael Jackson zmarł w ostatnich dniach. Czy mam na forum jakiegoś fana?
Co myślicie o Jackson'ie?
Znacie jego jakieś piosenki, która najbardziej się Wam podoba?
Co myślicie o Jackson'ie?
Znacie jego jakieś piosenki, która najbardziej się Wam podoba?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Michael Jackson
Lepiej nie mówic co się myśli niesłuchałem jego piosenek tak niech spoczywa w pokoju.
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
A zna ktoś jakieś jego utwory?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- aleksanderek48
- Champion
- Ulubiona rasa: mi.: elfy
- Kontakt:
slyszalem nazwe utworu ale niewiem jak go sie pisze "billidzinjys" czy cos 

Osobiście nie słuchałem jego piosenek ale podobno piosenkarzem był dobrym. Gorzej jeśli chodzi o jego wyczyny poza sceną. Te wszystkie jego operacje plastyczne i inne ekscesy sprawiły, że go nie lubiłem 

- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Trudno mi go oceniać, słabo go znałem. Wiem np. że jego najlepszym albumem był thriller, przynajmniej tak b. wielu uważa. "Bili-dżins
" też znam, to chyba jego najlepsza piosenka była bo prawie wszyscy to znają z mojej strony i dosyć lubią. Spoko tańczył, no i ten jego słynny księżycowy krok ;] pozatym trochę dziwak z niego był, może to przez porąbanego ojca. Niech spoczywa w pokoju...

CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Billie Jean,Smoth Criminal ja fanem jestem 

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Powiem szczerze, gdy żył nikt go nie lubił, gdy zmarł wszyscy go kochali. 
Ja byłem szczery i mówię, że kolesia nie znoszę. Może ma tam jakieś piosenki, ale o wiele bardziej podobały mi się u innych zespołów (Alien Ant Farm - Smooth Criminal, Fall out Boy - Beat It).

Ja byłem szczery i mówię, że kolesia nie znoszę. Może ma tam jakieś piosenki, ale o wiele bardziej podobały mi się u innych zespołów (Alien Ant Farm - Smooth Criminal, Fall out Boy - Beat It).