Którą rasą w WBC2 gra się najłatwiej?
Re: Którą rasą w WBC2 gra się najłatwiej?
Dobra rasa na początek hmm... myślę że minotaurami się łatwo gra bo nie są arcy drogie a są za tą silne , no i tak jak Alek mówił ustaw se na najłatwiejszy poziom'

=KMO=
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Moja 1 rasa to demony i gralem na srednim odrazu . I zawaliscie sie gra , nie sa tacy drodzy jak uwazasz piel . Zdecydowanie się zgodze z Alkiem

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Moim zdaniem orkami i minosami ale upodobałem se dark elfy ..
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Może Demony nie są aż takie drogie w porównaniu do Nieumarłch ale ciężko nimi zacząć. Początkujący może nie dać sobie rady z gospodarką. Nie każdy ma takie umiejętności jak EnZoOo 

Czyżby? A jednak. ®
W dwójce? Wystarczy 3 poziom twierdzy wybudowac i produkowac salamandry. Są o wiele silniejsze od innych jednostek na tym poziomie. I nie przesadzajmy jeśli chodzi o koszt. Z badaniami można się na początkowych kopalniach utrzymac.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Louis EX pisze:Trochę za późno ale moim zdaniem na początek dobre są demony.
Sądzę dokładnie to samo. Najpotężniejsza rasa w wbc, co nie znaczy, że najlepsza. Nie chodzi o to, żeby cały czas wygrywać, tylko żeby grać rasą, którą gra się z przyjemnością, ale w tej grze piekielnie trudno wybrać ulubioną rasę, myślę, że większość się ze mną zgodzi
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
Jeśli chodzi o 3 poziom twierdzy to w nieumarłych, jeśli się postawi odpowiednie budynki to można w szybkim tempie zrobić 3-4 Rycerzów Pogromców, (koszt ok. 200met od sztuki) - a oni już w takiej liczbie potrafią ładne kuku wyrządzić.
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt: