PROBLEM Z HEROSEM!
-
- Thrall
- Ulubiona rasa: Demon-Człowiek-Ssrathi
- Kontakt:
PROBLEM Z HEROSEM!
Witam!
Jestem tu nowy i proszę was o pomoc. Miałem bohatera demona na 12 lvl. Chciałem sobie pograć wchodzę patrze a tu nie ma go.... skasował się!
Teraz gdy chcę stworzyć herosa (wybieram rasę, portret, imię i tryb) daje łapkę z kciukiem do góry (OK) i mi się nic nie dzieje. Od tego czasu nie mogę grać w WBC II!
Pomocy!! Z góry dzięki sm102
Jestem tu nowy i proszę was o pomoc. Miałem bohatera demona na 12 lvl. Chciałem sobie pograć wchodzę patrze a tu nie ma go.... skasował się!
Teraz gdy chcę stworzyć herosa (wybieram rasę, portret, imię i tryb) daje łapkę z kciukiem do góry (OK) i mi się nic nie dzieje. Od tego czasu nie mogę grać w WBC II!
Pomocy!! Z góry dzięki sm102
Re: PROBLEM Z HEROSEM!
Zrób reinstall gry wgraj patcha powinno pomóc ew. mogę Ci dać pakiet hero kupcy itp...
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Wiesz coś musiało się stać, tak sam nie zniknął.Chciałem sobie pograć wchodzę patrze a tu nie ma go.... skasował się!
Najlepszym wyjściem jest przeinstalowanie gry. W banku bohaterów posiadamy różne herosy.
http://hotfile.com/dl/1427120/255babc/wbc3hero.rar.html
Wykasuj w moich dokumentach plik: Warlords BattleCry III, a wstaw plik z tego link (oczywiście po rozpakowaniu).
Zainstalowanie patch'a 1.03 też jest dobrym wyjściem.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
- Krasnoludzki Lord
- Bohater krasnoludów
- Ulubiona rasa: Chyba każda po trochu... z naciskiem na wytrzymałe
- Kontakt:
Bez tego patcha to nie ma mowy o naprawie! Sam miałem takie problemy grając bez niego.
CHWAŁA POTĘŻNEMU IMPERIUM KRASNOLUDÓW!!!
-
- Thrall
- Kontakt:
Dzięki!
Zainstalowałem patcha ang i teraz potrzebuje cracka! ale spróbuje coś jeszcze zrobić. jak dałem "napraw grę" w panelu sterowania to nic to nie dało! sm05

-
- Thrall
- Kontakt:
Dzięki! Teraz mogę was prosić o cracka do ang wersi 0.3?
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Powinien być w foldrze Vengeance, który jest w folderze z instalką.
Zamieszczam crack do angielskiej wersji 1.03
http://odsiebie.com/pokaz/4962532---44e3.html
Zamieszczam crack do angielskiej wersji 1.03
http://odsiebie.com/pokaz/4962532---44e3.html
-
- Thrall
- Kontakt:
Wgrywam tego crack'a i pisze mi: Please insert correct CD-ROM, select OK and restart aplication! POMOCY! 

- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
1. Zrób reinstall gry
2. Zainstaluj patch 1.03
3. Wgraj crack'a (go się wkleja do głównego folderu z grą i bierze się, żeby zamienić plik).
2. Zainstaluj patch 1.03
3. Wgraj crack'a (go się wkleja do głównego folderu z grą i bierze się, żeby zamienić plik).
-
- Thrall
- Kontakt:
właśnie teraz zobaczyłem, że ty dałeś mi cracka do wbc III a ja potrzebuje do II.. masz może cracka do II?