WBC3 ENG -> PL
WBC3 ENG -> PL
mam wbc3 v.1.03 eng, instaluje patch 1.03 pl + spolszczenie [podmieniam pliki download "polish" z plikami oryg. "english", gra mi odpala normalnie po polsku, wybieram bohatera, wchodze do gry, laduje mi sie do 100% i wyrzuca z gry. prosze o pomoc
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Re: WBC3 ENG -> PL
viewtopic.php?f=14&t=499
Kolego podobny temat już był. Czasem rozglądnij się jakie już problemy rozwiązaliśmy na forum.
Kolego podobny temat już był. Czasem rozglądnij się jakie już problemy rozwiązaliśmy na forum.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
a jesli zainstaluje pl ver. czy savy mozna wrzucic w moje dokumenty ? czy nie beda dzialaly ? bo gram 2dzien i mam minotaura 28lev assa
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
"Save" z eng nie będą działały na polskiej wersji sm04
lv28 można zrobić w nie całe 10 min. na mapce: Fabryka Expa (dostępna w dziale Mapy wspomagające).
lv28 można zrobić w nie całe 10 min. na mapce: Fabryka Expa (dostępna w dziale Mapy wspomagające).
albo graj na angielskiej wersji. Nie ma tam az tak skomplikoweanych wyrazow.
A polska sciagnij sobie do grania multi.
A polska sciagnij sobie do grania multi.
mape do ekspa mam wgrac do scenario ? jak tak, to to zrobilem, ale podczas wybierania jej wyrzuca mnie do windowsa. czy zle to zrobilem, czy to nie dziala na ang ver ?
- Administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Fabryka Expa nie działa na eng wersji. My tu gramy na polskiej wersji.
a istnieje eng wersja ? albo czy ktos potrafi to zrobic na eng ?