http://hotfile.com/dl/11116047/64866f4/ ... r.rar.html
Gra została zrobiona na podobieństwo sławnego cs-a nie dorównuje mu może grywalnością, ale wygląda ciekawie. Możemy reprezentować żołnierzy Izraela, Wojsko ZSRR, oraz słynnych amerykańskich komandosów. Polecam
Team Factor
Team Factor
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Re: Team Factor
oooo cos cs-o podobne zassam sobie to i obczaje faktem jest to ze nie słyszałem o tej grze jestem tylko ciekaw jakie są wymagania xD
Lepiej być dzieckiem które udaje dorosłego niż dorosłym któremu nawet udawanie nie wychodzi.......
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
innymi słowy:
HAVE NICE FU...NG TIME
Wymagania prawie zerowe
mała grywalnosc ale mozemy odnowic te gierke ...

Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
hmmm zainstalowałem cd keya znalazłem ale nie ma serwów czy coś zrobiłem źle ??xD
Serwy sa tylko na lanach niestety...