Najwyższy poziom bohatera
Re: Najwyższy lvl
Jeśli byłoby to liczone jak magia to za każdy poziom jednostki -30% zabójstwa czyli mamy 100% zabójstwa to mamy 70% na ubicie kawalerzysty jednym hitem...
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Lukajcie na youtubie widzialem lv 1208 pewnie cheater albo jakies mapki nie wiem na 3k expa^^ albo wiecej 

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
3k expa xD normalna zamieszczona na forum daje 5k+
-
- Thrall
- Kontakt:
ja tam sobie robilem mapki w edytorze i nabijalem expa bardzo szybko 

dobra eng wbc 3 moj lv 2000 wladca zarazy piromanta a na pl wbc to bywa roznie dante doszedl do 120lv-krasnolud 0.00 regen hp sporo dmg zreszta Piela chyba go pamieta Pur3viL-110 lv mroczny elf zabojca 100% zabojstwo obecnie PAIN- wladca zarazy piromanta zrobie niedlugo 200lv to napisze temat nowy

Robię mapy
Re: Najwyższy poziom bohatera
ja mam bohatera z 321 lvl`em i nie chce mi się więcej wbijać. ale dla pura jestem pełen wrażenia;d pomogła oczywiście ulepszona fabryka expa;).
Dziękujęale dla pura jestem pełen wrażenia;d

Robię mapy
- Kronos
- Władca Trupów
- Ulubiona rasa: zgodna z zasadami trybu murarza
- Kontakt:
Mój Kronos Minotaur wojownik 72 lvl 2 hity tytan pada 6 smoków? nic trudnego
a tera mam nowego Kronos Minotaur Wojownik 50 lvl 4 smoki nic trudnego tytan?! tamten 5 naraz ten 2
ale bez przesady oczywiście koło 5
Tamtego musiałem skasować
a tera mam nowego Kronos Minotaur Wojownik 50 lvl 4 smoki nic trudnego tytan?! tamten 5 naraz ten 2

Tamtego musiałem skasować

-
- Chłop
- Ulubiona rasa: Istota Lasu/Demon
- Kontakt:
Najwyższy poziom bohatera to chyba 20000. Na mapie do nabijania expa gdy się ustawi bohatera powyżej tego lvl to go nie widać. Jakby nie istnieje.
6000 to najwyższy powyżej jest bug od lva 7000 nie widać bohatera. Na eng tak samo nie rozumiem niepotrzebnego spamu radzę zamknąć ten dział.

Robię mapy