WIEC TAK MAM PYTANIE SZCZEGOLNIE DO MOINA
SCIAGNĄLEM NARESZCIE ENG WBCIII ZCRACKOWALEM JE I UPDATNOLEM DO VER 1.03 I TERAZ MAM PROBLEM PONIEWAZ:
CZY PO UTWORZENIU JAKIEGOKOLWIEK BOHATERA I MAPY PLIKI Z WBC ENG I PL NIE BEDA SIE GRYZC?
TO ZNACZY DOMYSLNIE SAVY ITP SA ZAPISYWANE W MOICH DOKUMENTACH A TAM JUZ ISTNIEJE FOLDER WARLORDS BATTLECRY III
ENG I PL WBCIII
ENG I PL WBCIII

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Re: ENG I PL WBCIII
wiec tak postac ktora zrobilem nie chce sie zasave'owac i mam mapki z PL WBC W MAPKACH DOMYSLNYCH OCZYWSCIE NIE DZIALAJA

Robię mapy
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Kurde Pur3vil. Tak piszesz, że ciężko jest z niektórych zdań wyciągnąc sens. Ponadto nie używaj w wypowiedziach Caps Locka.
Przechodząc do sedna. Z tego co wiem to mapy, wszelkie save'y i bohaterowie z pl nie zadziałają ci w wersji angielskiej i nie ma na to rady. Ja w sumie nigdy nie mogłem tego sprawdzić samemu ale raczej na 100% tak jest.
Przechodząc do sedna. Z tego co wiem to mapy, wszelkie save'y i bohaterowie z pl nie zadziałają ci w wersji angielskiej i nie ma na to rady. Ja w sumie nigdy nie mogłem tego sprawdzić samemu ale raczej na 100% tak jest.
Czyżby? A jednak. ®
dobra wczoraj nei wpelni moglem osiagnac sens wypowiedzi poniewaz troche w e krwi mialem ale ok
gdy wchodze w eng wbc i wybieram skirmich to mam tam mapki z pl wbc i to mi troche przeszkadza(bo gdy taka mapke nawet niechcacy wlacze wbc sie wylacza)
gdy wchodze w eng wbc i wybieram skirmich to mam tam mapki z pl wbc i to mi troche przeszkadza(bo gdy taka mapke nawet niechcacy wlacze wbc sie wylacza)

Robię mapy