Rasa a człowiek

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Rasa a człowiek

Post autor: miko » wt, 10 lis 2009, 08:32

Jest to dość luźny temat i tak większość rzeczy na temat wbc wyeksploatowane jest :P ale dobra do rzeczy każdy człowiek ma swój własny charakter cechy itp, proponuję aby jedną osoba powiedziała swoje cechy a reszta oceni kim by był w świecie w Etherii, czy krasnalem czy elfem , czy może królem plagi? Według mnie będzie to ciekawe jeśli nie będzie w tym złości i sarkazmu, ps nie stawiamy na siłę ras, tzn jeśli ktoś jest dobry w wbc to mu dajemy wysokiego elfa i tyle... nie na tym to polega :P zatem zacznę ja, w końcu ktoś musi ^^
No więc tak porywczy, nie lubi czekać za długo, rzadko uprzejmy :P tylko jak ktoś dla mnie jest, nie lubie sportów, nie cierpię gdy ktoś mi rozkazuje, jaka rasa do mnie pasuje? Wow pewnie coś o czym bym nie pomyślał :P
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Wojtku
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: Minotaury (neutral)
Kontakt:

Re: Rasa a człowiek

Post autor: Wojtku » wt, 10 lis 2009, 09:16

:P pomyślałbym że Istota lasu, lub Rój :)

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » wt, 10 lis 2009, 15:51

Ok wojtku teraz twoja kolej
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Wojtku
Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: Wojtku » śr, 11 lis 2009, 14:44

xD no to tak: nie jestem zbyt porywczy, raczej nieśpiesze się z atakami.... bardziej się bawię :) hmmm co jeszcze... no to tak: lubie popatrzeć na bitwę, ucząc się strategi itd. Lubię rzeczy dobre z wyglądu ^^ uprawiam sporty ^^ i tyle :P dajecie xD

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » śr, 11 lis 2009, 15:25

Jak dla mnie krasnolud, krasnolud mroczny by był jakbyś cenił bardziej efektywność niż wygląd czas na resztę... no dawać

Awatar użytkownika
Michael
Gornak
Gornak
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Michael » śr, 11 lis 2009, 21:24

Jestem miły, trochę EMO, lubię czarny kolor i rzadko atakuje jak pierwszy.
www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.

Awatar użytkownika
Wojtku
Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: Wojtku » pt, 13 lis 2009, 18:53

Myślę że to z powodu czarego koloru i "EMO" będą demony nawiązując do WBC2 ;) nieumarli, lub a co do tego spokoju.... leśne elfy :)
Najbardziej to chyba demony bo pomagały 5 jeźdźcowi apokalipsy :) więc są też miłe i Emo i zapewne lubią czarny kolor xD

krzysiek
Thrall
Thrall
Kontakt:

Post autor: krzysiek » czw, 19 lis 2009, 22:40

spokojny, nie kozacze , kolorekzielony, i oczywiście ciekawość

Awatar użytkownika
Michael
Gornak
Gornak
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Michael » pt, 20 lis 2009, 19:47

Idealnie, by ci pasowały Krasnale, bo są dobrzy, spokojni, cały czas są ciekawi i jasny kolor kojarzy mi się z dobrem.
www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 21 lis 2009, 11:46

Ja bym był za Ssrathi, oni żyją w dżunglach, cenią pokój itp, Ewentualnie leśny elf one też cenią spokój ale rozjuszone... no są jakie są.

ODPOWIEDZ