Witam:
Jakiś czas temu kupiłem sobie nowego pc, postanowiłem od nowa zacząć przygode z WBC III ponieważ stare postacie mi siostra usuneła. Pobrałem WBC III zainstalowałem, wszystko pięknie ładnie, nowa gra, potyczka, losowa mapa ustawiam i klikam rozpocznij gre. Wczytała się, odrazu poznałem że coś jest nie tak, Na minimapce widzę wszytsko natomiast na mapię tylko ziemie, żadnych kopalni, bohaterów, jednostek i budynków. Myślałem że to przez grę ale zainstalowałem na 2 pc i działa. Czy wiecie jak to rozwiązać?
Mój pc:
Procesor Intel Core 2 Quad Q8300 4x2,5 GHZ
Pamięc 4096 MB 800 Mhz CL5 - 2 x 2GB (dual chanel)
Karta graficzna ATI RADEON HD5770 1024MB 128BIT DDR5.
Bitwa o śródziemie I i II, nfs shift, pro street, undercover działają bez problemu, w WBC II jest to samo.
Problem z WBC III i II
Re: Problem z WBC III i II
jaki masz system operacyjny? Jak vista lub 7 to sprobuj ustawic tryb zgodnosci XP.
mam Seven Home Premium, Dzięki naprawiło to problem w stosunku do II już instaluje III i zaraz zobaczę.
mądrze prawisz wbc nie jest zgodne z vistą z śiódemką też nie ta gra ma pare ładnych lat i przez niektórych została zapomnianaMoin pisze:jaki masz system operacyjny? Jak vista lub 7 to sprobuj ustawic tryb zgodnosci XP.