Gala WCW - 2010
Re: I Gala WCW
Napewno będzie na co popatrzeć.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
A ja widzę, że ostatnio bardzo popularni stali się nieumarli
Czyżbyście zaczęli się nawracać w kierunku jedynej słusznej rasy ?
Lord Can może niech zagra Furionem w 5 gali.

Czyżby? A jednak. ®
W sumie to mogę i z furionem zagrać.
Piel uważaj bo im więcej ludu zacznie grać Nieumarłymi tym większą i trudniejszą będziesz miał konkurencje nimi
Piel uważaj bo im więcej ludu zacznie grać Nieumarłymi tym większą i trudniejszą będziesz miał konkurencje nimi

=KMO=
No, piel naprawdę zna się na grze nieumarłymi, szkoda że wtedy mi filmiki nie wychodziły, będziesz musiał powtórzyć to jescze raz, to będzie dobry materiał do poadnika "jak grać nieumarłymi" xD
Furion
Baśniowe , Orki , Mroczne krasnale
Hunter
Ork, Minotaur, Rój
Co do kolejnej walki to mam propozycje:
Miko vs Admin.
Baśniowe , Orki , Mroczne krasnale
Hunter
Ork, Minotaur, Rój
Co do kolejnej walki to mam propozycje:
Miko vs Admin.
Ja kiedyś pisałem że nie gram w żadnych turniejach ani galach
moje zasady są nieugięte jedynie kiedyś turniej piela chwilę zagrałem bo miał być mały turniej dla zabawy potem i tak zrezygnowałem Moin zapomniałeś już o starych regułach i niektórych obyczajach a szkoda coraz rzadziej ekipę na hamaku łapię chociaż wzrost frekwencji hunta i obecność kilku nowych graczy napawa mnie otuchą.

Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
Miko... Twoje zasady... co do tej ekipy na hamaku... Przecież można zagrać z kimś na boty, solo, jest wiele opcji. Wystarczy tylko wejść na hamaka zawsze ktoś jest (prawie) i zagrać se. Proste nieprawdaż?
Na to zawsze się znajdzie ekipa ale mi chodzi o mocną grę 2vs2 albo 3vs3 silna rzeź mord stukot czaszek i tak dalej
wiesz o co chodzi 

Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Admin vs Miko było to już proponowane nawet na hamaku , ale miko nie chce . Nie wiem nie lubi grać w gali czy co .

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)