Gala WCW - 2010
Re: Gala WCW
Admina nie będzie przez pewien czas. Problemy z komputerem.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Więc sami musimy się zająć galą . To w piątek gala musi ktoś być zamiast Furiona . Jakie osoby typujecie do następnej gali ?

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
V Gala WCW:
Na 21:00 zaplanowany mecz Lord Can vs Moin. Jeśli chcecie grać to wysyłać mi rasy na PW jeśli nie to napiszcie że nie gracie.
22:00 Hunter vs EnZoOo
Hunter (mroczny elf, rój, barbarzyńca) vs EnZoOo (baśniowa istota, barbarzyńca, minotaur)
Na 21:00 zaplanowany mecz Lord Can vs Moin. Jeśli chcecie grać to wysyłać mi rasy na PW jeśli nie to napiszcie że nie gracie.
22:00 Hunter vs EnZoOo
Hunter (mroczny elf, rój, barbarzyńca) vs EnZoOo (baśniowa istota, barbarzyńca, minotaur)
Czyżby? A jednak. ®
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Po błyskawicznym wyborze ras w piątek mamy pojedynek EnZoOo (Barbarzyńca) vs Hunter (Rój).
Zrobiłem także filmik z 2 meczu Admin vs EnZoOo. Jednakowoż wyszedł mi on fatalnie i z jakiegoś powodu nie nagrały się najważniejsze momenty bitwy. Mimo to zamieszczam link http://www.youtube.com/watch?v=GAR6D5D0pxs
Zrobiłem także filmik z 2 meczu Admin vs EnZoOo. Jednakowoż wyszedł mi on fatalnie i z jakiegoś powodu nie nagrały się najważniejsze momenty bitwy. Mimo to zamieszczam link http://www.youtube.com/watch?v=GAR6D5D0pxs
Czyżby? A jednak. ®
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
2 pojedynek V Gali
Lord Can (barbarzyńcy, minotaury, baśniowe istoty) vs Moin (demony, baśniowe istoty, orkowie)
Ostatecznie Lord Can zagra Baśniowymi Istotami, natomiast Moin Orkami.
Lord Can (barbarzyńcy, minotaury, baśniowe istoty) vs Moin (demony, baśniowe istoty, orkowie)
Ostatecznie Lord Can zagra Baśniowymi Istotami, natomiast Moin Orkami.
Czyżby? A jednak. ®
To ładna walka powinna być, obie rasy są bardzo dobre, tylko nagrajcie z chęcią sobie obejrzę jak wrócę.
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Kontakt:
Wyniki piątkowej gali:
Lord Can vs Moin 1-0
Hunter vs EnZoOo 0-0 (do meczu nie doszło z powodu wysokiego pingu jednego z graczy
)
Dziś o 21 ciąg dalszy gali.
Lord Can vs Moin 1-0
Hunter vs EnZoOo 0-0 (do meczu nie doszło z powodu wysokiego pingu jednego z graczy

Dziś o 21 ciąg dalszy gali.
Czyżby? A jednak. ®
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Czekajcie... a będzie Wam doczekane 

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Hunter(Rój) 0:1 Enzooo(Babarzyńcy)
Druga oddaje.
Filmik z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=oDZ2Obdr3ak
Druga oddaje.
Filmik z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=oDZ2Obdr3ak
Sensei Piela
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Jest pomysł na zorganizowanie walki 2vs2 na mapce: Chaos Fire Craft (Przeróbka Wild Craft na 2vs2). Walka byłaby nagrywana, Pielowi dobrze wyszedł filmik, łącznie z grafiką. Zagraliby najlepsi gracze, których podzielilibyśmy na 2 zespoły. Jeden VIP + osoba nagrywająca. Mogłoby to być b. ciekawe, jeśli ludzie przygotowaliby się, następnie moglibyśmy ten filmik przesłać dalej. Rasy - są 2 sposoby, w zasadzie 3.
1) Zasada "teamowa"
2) Przeciwnicy wybierają 6 ras, z których 2 wybierają dla siebie zawodnicy.
3) Ja sprawiedliwe, aby każdy miał szansę, dopasuje 4 rasy dla zawodników.
Wchodzi też dodatkowa opcja rozegrania meczu 1vs1, tylko, że ja wybrałbym rasy dla każdego.
Co o tym myślicie?
1) Zasada "teamowa"
2) Przeciwnicy wybierają 6 ras, z których 2 wybierają dla siebie zawodnicy.
3) Ja sprawiedliwe, aby każdy miał szansę, dopasuje 4 rasy dla zawodników.
Wchodzi też dodatkowa opcja rozegrania meczu 1vs1, tylko, że ja wybrałbym rasy dla każdego.
Co o tym myślicie?

Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin