I chciałbym wiedzieć czy takie coś w ogóle jest możliwe BARDZO ale to bardzo proszę o odpowiedź.Z góry dzięki
A po co ci questy z WBC 2 w WBC 3 ? Żeby je przenieść trzeba, by na pewno jakiegoś programistę co robił te gry -> możesz spróbować go odszukać jakkolwiek nie widzę sensu xDAle czy można przenieść zadania a nie spolszczyć
Zauważ, że w WBC 3 są nowe rasy i jednostki więc ten pomysł nie wypali. Gdyby takie coś dałoby się zrobić ktoś by się za to wziął.A ja uważam że głosy można przenieść wystarczy tylko plik speech podmienić w folderze z wbc2 do 3
http://lmgtfy.com/?q=Hamachi+1.0.3.0+plA co do hamacziego plz daj linka!
Hmm. Osobiście nie jestem pewien. Wiem , tyle że w edytorze w zakładce wydarzenia należy dodać zdarzenie "tekst". Ustawić warunek, a w efekcie należy wpisać nazwę pliku, w którym napisaliśmy dany tekst. Najlepiej napisać ten tekst w dokumencie tekstowym i wkleić ten plik do folderu z mapą (Scenario). Jednak nie wiem jak to dokładnie działa, bo nigdy tej opcji nie sprawdzałem. Myślę jednak, że jest na forum kilka osób, które znają zasadę działania tej opcji i ci pomogą.A w edytorze umiesz zrobić żeby były dialogi jak w wbc3 w kampani?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości