Siemka. Jestem nowy, jak widać.
W WBC na single player gram od dość dawna, ale nigdy nie grałem przez neta.
Mógłby ktoś wytłumaczyć jak się połączyć z kimś i na czym wtedy gra polega?
Jak grać przez neta?
Re: Jak grać przez neta?
Witam cię na forum
1. Musisz posiadać hamachi
2. dołaczyć do sieci wbcfan3 lub wbcfan12 hasla takie samo jak nazwa sieci dalej gracze ci pomoga
1. Musisz posiadać hamachi
2. dołaczyć do sieci wbcfan3 lub wbcfan12 hasla takie samo jak nazwa sieci dalej gracze ci pomoga

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
viewtopic.php?f=12&t=152
Ponadto:
My używamy wersji hamachi 1.0.3 lub zbliżonej. Nie wersji 2.coś tam
Gramy głównie na mapach z poniższego pakietu.
http://hotfile.com/dl/1327029/bd8445b/P ... s.rar.html
Ponadto:
My używamy wersji hamachi 1.0.3 lub zbliżonej. Nie wersji 2.coś tam
Gramy głównie na mapach z poniższego pakietu.
http://hotfile.com/dl/1327029/bd8445b/P ... s.rar.html
Thx.
Z mapkami się wstępnie zapoznałem. Hamachi postaram się ściągnąć jak najszybciej. A sieć hamachi to wbiłem na wbcfan3 i 5, a reszta jest full.
A tak z ciekawości, moglibyście powiedzieć jakie są najlepsze itemy w grze? Lub jakie macie?
I czy są jakieś klany w WBC?
Z mapkami się wstępnie zapoznałem. Hamachi postaram się ściągnąć jak najszybciej. A sieć hamachi to wbiłem na wbcfan3 i 5, a reszta jest full.
A tak z ciekawości, moglibyście powiedzieć jakie są najlepsze itemy w grze? Lub jakie macie?
I czy są jakieś klany w WBC?
Przedmioty możesz zobaczyć w dziale bank przedmiotów. W multiplayerze i tak gramy na tymczasowych bohaterów, klasa kupiec, umiejętności do zniżki lub surowców. To celem wyrównania walki. Klan - niby jest ale obecnie nieaktywny bo nie ma konkurencji. Wystarcza nam gra ze sobą. Zobaczysz, że to wysoki poziom 

Najlepsze itemki zależą od klasy i rasy bohatera
PS:powiedz mi na pw jaki to bohater, a napewno ci pomogę troszkę się na tym znam...
Jeszcze jest wbcfan12
PS:powiedz mi na pw jaki to bohater, a napewno ci pomogę troszkę się na tym znam...
Jeszcze jest wbcfan12

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki