Eliminacje do Mistrzostw WBC Maj 2010r. (zakończone)
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Eliminacje do Mistrzostw WBC Maj 2010r. (zakończone)
Eliminacje do Mistrzostw WBC
Przedmowa:
Zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w turnieju organizowanym przez forum-wbcfan. Naszym celem jest wyłonienie najlepszego gracza mniej zaawansowanego (tj. osoby, która nie miała jeszcze przyjemności osiągnąć dobrych miejsc w naszych zawodach). Drugim celem jest zakwalifikowanie najlepszych na Mistrzostwa-WBC 2010. Uważam, że poziom będzie wyrównany i każdy ma realną szansę na wygraną.
Pozdrawiam, Admin
Mistrzostwa-WBC 2010:
~ 16 uczestników (8 msc. zaproszenia, 6 msc. eliminacje, 2 msc. Mały Puchar)
~ 4 grupy -> Ćwierćfinał -> Półfinał -> Finał
Eliminacje:
~ 12 uczestników, zapisanych w tym temacie
~ 3 grupy po 4 graczy, dwie osoby najlepsze z każdej grupy dostają wstęp na Mistrzostwa
Mały Puchar:
~ turniej dla osób mniej zaawansowanych, zapisy tylko dla tych, którzy nie brali udziału jeszcze w żadnym turnieju oraz nie zakwalifikowali się do Mistrzostw
~ zostaną ogłoszone nowe zapisy (automatycznie trafiają osoby z 3,4 miejsca w Eliminacjach).
~ Finaliście zyskują wstęp/udział do Mistrzostw.
Również ogłaszam listę zaproszeń na Mistrzostwa-WBC 2010, umożliwi bezpośredni udział w Mistrzostwach, bez udziału w eliminacjach. Przedstawieni gracze udowodnili już swoje umiejętności i zdolności. Lista najlepszych graczy:
Hunter
Alek
Greg
Admin
Furion
Louis EX
EnZoOo
LordCan
Sztab Eliminacji:
Główny organizator: Lordcan
Zastępca organizatora: Pielagoroth
Organ doradczy: Administrator - tylko najważniejsze sprawy.
Sędziowie: Zostaną wyznaczeni.
Szczegóły:
Rasa: Każdy wybiera jedną rasę, proszę ją przesłać na pw do Lordcan'a. Pod koniec zapisów zostanie ogłoszona.
Termin zapisów: 18 kwiecień - 1 maj
Mapa: Pod koniec zapisów zostanie podana, trwają jeszcze dyskusje na wyborem.
Zasady gry
Czas Walk:
Organizatorzy wyznaczają poszczególne terminy w poddziale |Czas Walk|. Osoby mogą zmienić termin, muszą napisać. Niestawienie się grozi przegraną. Ale organizacja będzie się starała wszystko tak dopasować, aby każdemu pasowało. Wszystkie mecze będą z możliwością oglądania, wystarczy znać czas.
Zapisy do Eliminacji Mistrzostw-WBC 2010 uważam za otwarte. Proszę zgłaszać swoją kandydaturę w temacie. Każdego z chęcią przyjmiemy.
Ogranczona liczba miejsc: 12
Dlatego zachęcam do jak najszybszego zapisu.
Przedmowa:
Zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w turnieju organizowanym przez forum-wbcfan. Naszym celem jest wyłonienie najlepszego gracza mniej zaawansowanego (tj. osoby, która nie miała jeszcze przyjemności osiągnąć dobrych miejsc w naszych zawodach). Drugim celem jest zakwalifikowanie najlepszych na Mistrzostwa-WBC 2010. Uważam, że poziom będzie wyrównany i każdy ma realną szansę na wygraną.
Pozdrawiam, Admin
Mistrzostwa-WBC 2010:
~ 16 uczestników (8 msc. zaproszenia, 6 msc. eliminacje, 2 msc. Mały Puchar)
~ 4 grupy -> Ćwierćfinał -> Półfinał -> Finał
Eliminacje:
~ 12 uczestników, zapisanych w tym temacie
~ 3 grupy po 4 graczy, dwie osoby najlepsze z każdej grupy dostają wstęp na Mistrzostwa
Mały Puchar:
~ turniej dla osób mniej zaawansowanych, zapisy tylko dla tych, którzy nie brali udziału jeszcze w żadnym turnieju oraz nie zakwalifikowali się do Mistrzostw
~ zostaną ogłoszone nowe zapisy (automatycznie trafiają osoby z 3,4 miejsca w Eliminacjach).
~ Finaliście zyskują wstęp/udział do Mistrzostw.
Również ogłaszam listę zaproszeń na Mistrzostwa-WBC 2010, umożliwi bezpośredni udział w Mistrzostwach, bez udziału w eliminacjach. Przedstawieni gracze udowodnili już swoje umiejętności i zdolności. Lista najlepszych graczy:
Hunter
Alek
Greg
Admin
Furion
Louis EX
EnZoOo
LordCan
Sztab Eliminacji:
Główny organizator: Lordcan
Zastępca organizatora: Pielagoroth
Organ doradczy: Administrator - tylko najważniejsze sprawy.
Sędziowie: Zostaną wyznaczeni.
Szczegóły:
Rasa: Każdy wybiera jedną rasę, proszę ją przesłać na pw do Lordcan'a. Pod koniec zapisów zostanie ogłoszona.
Termin zapisów: 18 kwiecień - 1 maj
Mapa: Pod koniec zapisów zostanie podana, trwają jeszcze dyskusje na wyborem.
Zasady gry
Czas Walk:
Organizatorzy wyznaczają poszczególne terminy w poddziale |Czas Walk|. Osoby mogą zmienić termin, muszą napisać. Niestawienie się grozi przegraną. Ale organizacja będzie się starała wszystko tak dopasować, aby każdemu pasowało. Wszystkie mecze będą z możliwością oglądania, wystarczy znać czas.
Zapisy do Eliminacji Mistrzostw-WBC 2010 uważam za otwarte. Proszę zgłaszać swoją kandydaturę w temacie. Każdego z chęcią przyjmiemy.
Ogranczona liczba miejsc: 12
Dlatego zachęcam do jak najszybszego zapisu.
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Eliminacje do Mistrzostw WBC !!!
Czy powyżej wymienione osoby będą brały udział w eliminacjach?
Zapisuje się
Zapisuje się
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
Chyba nie będę brały udział, skoro nie muszą przechodzić eliminacji.
Miałem bziuxa gadu, ale lista mi się usunęła
Miałem bziuxa gadu, ale lista mi się usunęła
Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Nie będą brały udziału bo zgodnie z tym co Admin mówił 8 graczy dostanie specjalne zaproszenie a są to gracze z pierwszej ósemki rankongu.
Szkoda że nie masz już nr do bziuxa bo trzeba się z nim jakoś skontaktować.
Szkoda że nie masz już nr do bziuxa bo trzeba się z nim jakoś skontaktować.
=KMO=
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Skoro nie udało mi się trafić do elitarnego grona zaproszonych na Mistrzostwa to nie pozostaje mi nic innego jak zapisać się na eliminacje
Tak czy owak oficjalnie się zapisuję.
Tak czy owak oficjalnie się zapisuję.
Czyżby? A jednak. ®
Możecie mnie zapisać w najbliższym czasie odezwe się z rasą.
Będzie ciekawie .. ma nadzieje
Będzie ciekawie .. ma nadzieje
Re: Eliminacje do Mistrzostw-WBC 2010 (Maj-Czerwiec)
Mnie też możecie zapisać
- baniak219
- Krasnoludzki Lord
- Ulubiona rasa: Barbarzńca, Elfy
- Kontakt:
Zgłaszam się.
W turniej zagra też jeden z nowych graczy Damian. W eliminacjach nie będzie mógł zagrać więć odrazu będzie grał w małym pucharze.
=KMO=