Rycerze vs Ssrathi
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Rycerze vs Ssrathi
Rycerze vs Ssrathi - która rasa wygra oraz dzięki jakim jednostkom?
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Re: Rycerze vs Ssrathi
Według mnie wygra Ssrathi, ale tylko jeśli rycerze nie pomyślą. Ssrathi musi używać kapłanów + ptero, w zwarciu naziemnym ssrathi nie ma szans, więc potrzeba kapłanów, w powietrzu walka ptero vs. archonty. Żeby wygrać Rycerze muszą używać bardzo dużych ilości łuczników i tańczących mieczy.
www.heroes3.pun.pl, największe forum o heroes 3 w Polsce.
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
W powietrzu przewagę mają ssrathi, choć nadziemne wydaję mi się że rycki. Kapłani na czempionów mogą dać radę, choć na archonty już nie. Zauważmy że na kapłanów i ptero będzie brakować złota. Więc trzeba przejść do 5lvl. Tam z nagami powinniśmy dać rade ryckowi. Jeźdźcy, nagi, weżoludzie i ptero. Myślę że ssrathi dałoby radę, choć jest tak samo drogie jak rycki. Porażenie zła chyba nie działa na ssrathi ?

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Nie.EnZoOo pisze:Porażenie zła chyba nie działa na ssrathi ?
Sądzę, że wygraliby Ssrathi, dzięki kapłanom przede wszystkim. Szybki rozwój do 5 lvl i nagie, żeby zmniejszyć zużycie złota. Pterodaktyle do walki z latającymi.

EnZoOo otóż jeśli chcesz wiedzieć czy rasa jest dobra czy zła, a może neutralna, to taki murek pomaga