Ladder Lipiec 2011

Umów się na pojedynek z graczami w sieci!
Zablokowany
Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Re: Ladder Lipiec 2011

Post autor: Administrator » sob, 9 lip 2011, 12:55

Admin (Zaraza), Qui (Nieumarli), Kazio (Mroczne Elfy) vs Stefan (Imperium, Furion (Ssrathi), Tomek (Wysokie Elfy)

Wygrali: Admin, Qui, Kazio.

Rush załatwił sprawę ;)
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Awatar użytkownika
TomekW
Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: TomekW » sob, 9 lip 2011, 12:55

Dodam, że mnie scrashowało jak miałem 50% T5 i all ulepszenia xD.
Tomek

Awatar użytkownika
Qui-Gon
Lunarion
Lunarion
Ulubiona rasa: Każda
Kontakt:

Post autor: Qui-Gon » sob, 9 lip 2011, 13:58

Qui-Gon ( Demon ), Admin ( Imperium ), Dj Kazio ( Baśniowe Istoty ) vs Tomek ( Ssrathi ), Kronos ( Mr Krasnoludy ), Stefan ( Nieumarły ) .

WIN Team nr 1 : Qui-Gon ( Demon ), Admin ( Imperium ), Dj Kazio ( Baśniowe Istoty )
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Awatar użytkownika
Invis
Tańczący z mieczami
Tańczący z mieczami
Ulubiona rasa: Rycerze
Kontakt:

Post autor: Invis » sob, 9 lip 2011, 22:12

Invis (rój los)vs Stefan (krasnal lol)
win:Inv
Nie ma dużo do opisu zacząłem od wyssania wszystkich kopalń Stefana. następnie zrobiłem 2 smokolisze które nader szybko padły i kapłanów którzy przyzywali całe armie żywiołaków .

Awatar użytkownika
Qui-Gon
Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: Qui-Gon » ndz, 10 lip 2011, 13:29

Admin ( barbarzyńca ) , Qui-Gon ( krasnolud ), DarkLord ( wysoki elf ) vs Tomek ( krasnolud ), Furion ( minotaur) , Przemek ( ssrathi ) .

WIN Team nr 1 : Admin ( barbarzyńca ) , Qui-Gon ( krasnolud ), DarkLord ( wysoki elf ).
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Awatar użytkownika
TomekW
Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: TomekW » ndz, 10 lip 2011, 15:18

Miło by było gdybyś dodał że Przemek wyszedł w połowie gry, jak jeszcze się trzymał...
Tomek

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » ndz, 10 lip 2011, 20:18

Cangaceiro Louko (Barbarzyńcy), Moncia (Baśniowe Istoty), Pielagoroth (Leśne Elfy) vs DJ.Kazio (Nieumarli), Radek (Imperium), Stefan (Rycerze)

Zwyciężyli: Cangaceiro Louko, Moncia, Pielagoroth.

Na początku Kazio postraszył mnie rushem, by ostatecznie pokampić ze Stefanem w pobliżu mojej bazy. Stefan zabudował się tam kaplicami miecza i wraz z Kaziem zaatakowali, gdy miałem już pierwsze Duszki. Ich atak znisczył mi kilka wież i budynków mimo sporego wsparcia Monci i Cangaceiro. Po tym ataku Kazio ze Stefanem zaatakowali jeszcze raz, ale ich atak nie spowodował już większych strat. W tym momencie widać było zapaść gospodarczą u Stefana i Kazia. Zabudowałem się i odbiłem środek. Kilka razy zaatakowałem Duszkami i Druidami wraz z Barbarzyńcami, Psami i Grabami, ale Stefan z pomocą Kazia skutecznie się bronił. Tymczasem Moncia z pomocą Cangi zaatakowali Radka, który nie stawił oporu. Chwilę później zniszczyli także bazę Nieumarłych. Na końcu z moją pomocą udało się przebić przez obronę Rycków. Walka średnio ciekawa, ale opisałem, bo dziwne składy były xD
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » ndz, 10 lip 2011, 21:00

Snuff (nieumarli) & Kronos (lesne elfy) & Invis (demony) vs Louis EX (minotaury) & Kazio (wysokie elfy) & Stefan (orki)

Wygrała druga drużyna

Awatar użytkownika
Qui-Gon
Lunarion
Lunarion
Kontakt:

Post autor: Qui-Gon » ndz, 10 lip 2011, 21:11

Qui Gon ( Krasnolud ), Cangaceiro Louko ( Mr Krasnolud), KKProgamer ( Rycerz ) vs Moncia ( Barbarzyńca), Stefan ( Minotaur ), DJ Kazio ( Mr Krasnolud )

WIN team nr 1 ; Qui Gon ( Krasnolud ), Cangaceiro Louko ( Mr Krasnolud), KKProgamer ( Rycerz )
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Post autor: Administrator » ndz, 10 lip 2011, 21:52

Admin (Barbarzyńcy), DL (Baśniowe Istoty), Pielagoroth (Wysokie Elfy) vs Louis (Mroczne Krasnale), Invis (Baśniowe Istoty), Stefan (Demony)
Wygrali: Admin, DL, Pielagoroth
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Zablokowany