Pomoc ogolna

Przedstaw problem lub zadaj pytanie.
ODPOWIEDZ
Szynszyl
Thrall
Thrall
Kontakt:

Pomoc ogolna

Post autor: Szynszyl » sob, 26 gru 2009, 05:13

Siemka bardzo bym prosil o pomoc w grze jak zdobyc dobre przedmioty i zrobic dobrego bohatera jak narazie mam 12 barbarzynce paladyna.Czy to dobry wybor ? moze macie lepsze oferty. Z gory dziekuje

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Re: Pomoc ogolna

Post autor: miko » sob, 26 gru 2009, 15:17

Szynszyl troche za ogolna jest ta pomoc wejdz prosze na hamachi na akademiawbc tam trenuje nowych graczy zobacze jakim stylem gry grasz i co mozemy osiagnac
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Szynszyl
Thrall
Thrall
Kontakt:

Post autor: Szynszyl » sob, 26 gru 2009, 15:51

tylko ja nie ogarniam na razie mam ta gre 3 dni :D

Szynszyl
Thrall
Thrall
Kontakt:

Post autor: Szynszyl » sob, 26 gru 2009, 15:59

wolalbym jak narazie zeby ktos mnie ogarnal na gg

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Post autor: miko » sob, 26 gru 2009, 16:54

13758531 napisz do mnie okresle twoje preferencje :P
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
Żaba
Olbrzym
Olbrzym
Ulubiona rasa: Demony
Kontakt:

Post autor: Żaba » śr, 30 gru 2009, 12:58

wg mnie barbarian pal to już jest nienajlepszy wybór ponieważ używa dziedzin magii przeznaczonych bardziej dla knight`ów bądz imperium

barbażyńca to warrior albo chieftrain(wódz) lepszy wybór to wg mnie ta druga opcja ponieważ bohater staje si3 nie tylko kozakiem który si3ka wroga ale i panem swego plemienia dzięki np skillom dodającym exp dla armi. gdy zamierzasz osiągnąć ponad 50ty level barbarzyński wódz nadaje się również do szkolenia magii lodu. zawarte w jednej z budowli upgrady na regeneracje many ułatwią ten proces a cryomancja jest świetną ofensywną dziedziną magii oferującą również szeroki asortyment zaklęć wspomagających

ODPOWIEDZ