Pomoc ogolna
Pomoc ogolna
Siemka bardzo bym prosil o pomoc w grze jak zdobyc dobre przedmioty i zrobic dobrego bohatera jak narazie mam 12 barbarzynce paladyna.Czy to dobry wybor ? moze macie lepsze oferty. Z gory dziekuje
Re: Pomoc ogolna
Szynszyl troche za ogolna jest ta pomoc wejdz prosze na hamachi na akademiawbc tam trenuje nowych graczy zobacze jakim stylem gry grasz i co mozemy osiagnac
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
tylko ja nie ogarniam na razie mam ta gre 3 dni 

wolalbym jak narazie zeby ktos mnie ogarnal na gg
13758531 napisz do mnie okresle twoje preferencje 

Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
wg mnie barbarian pal to już jest nienajlepszy wybór ponieważ używa dziedzin magii przeznaczonych bardziej dla knight`ów bądz imperium
barbażyńca to warrior albo chieftrain(wódz) lepszy wybór to wg mnie ta druga opcja ponieważ bohater staje si3 nie tylko kozakiem który si3ka wroga ale i panem swego plemienia dzięki np skillom dodającym exp dla armi. gdy zamierzasz osiągnąć ponad 50ty level barbarzyński wódz nadaje się również do szkolenia magii lodu. zawarte w jednej z budowli upgrady na regeneracje many ułatwią ten proces a cryomancja jest świetną ofensywną dziedziną magii oferującą również szeroki asortyment zaklęć wspomagających
barbażyńca to warrior albo chieftrain(wódz) lepszy wybór to wg mnie ta druga opcja ponieważ bohater staje si3 nie tylko kozakiem który si3ka wroga ale i panem swego plemienia dzięki np skillom dodającym exp dla armi. gdy zamierzasz osiągnąć ponad 50ty level barbarzyński wódz nadaje się również do szkolenia magii lodu. zawarte w jednej z budowli upgrady na regeneracje many ułatwią ten proces a cryomancja jest świetną ofensywną dziedziną magii oferującą również szeroki asortyment zaklęć wspomagających