To nie takie śmieszne pomocy
To nie takie śmieszne pomocy
Ostatnio grając z EnZeEeM mikiem, furionem luisem i kackopem miałem bardzo poważnego buga nie mogłem przekształcać budynków oraz stawiać normalnych budynków prócz bazy. Jeśli jakiś budynek powstał to po 8-9minutach mogłem natomiast przekształcać wrogie bazy, wieże mnie nie atakowały miałem bardzo dziwne lagi lecz inni gracze widzieli co robie chyba proszę o pomoc

Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki
Re: To nie takie śmieszne pomocy
MIKO SIĘ DO JASNEJ BRONI NIE ODMIENIA TO PIERWSZE!
Drugie! HERO CI PADŁ! A ja w bugi w twoim wykonaniu nie wierzę, najpierw piszesz że nie masz lagów a potem że nie możesz budynków budować a przekształcałeś chwilę po tym jak nam napisałeś o tym! I DO JASNEJ CHOLERY NIE WMAWIAJ MI że to był bug! Bugiem można nazwać zaklinowanie się, wejście na wodę, ALE NIE PODPIER****** KOPALNI I BUDYNKÓW. To nie był bug, to był chit i nie rób z siebie babci frani od srania że ty nic nie wiesz dla mnie to jasne i oczywiste! W twojej obecności, twoje grzebanie w plikach systemowych gry, itp stawia mi to w jasnym świetle. Ja już z tobą nie zagram i mam nadzieję że reszta kolegów w grze zrobi to samo!
Miko out.
Drugie! HERO CI PADŁ! A ja w bugi w twoim wykonaniu nie wierzę, najpierw piszesz że nie masz lagów a potem że nie możesz budynków budować a przekształcałeś chwilę po tym jak nam napisałeś o tym! I DO JASNEJ CHOLERY NIE WMAWIAJ MI że to był bug! Bugiem można nazwać zaklinowanie się, wejście na wodę, ALE NIE PODPIER****** KOPALNI I BUDYNKÓW. To nie był bug, to był chit i nie rób z siebie babci frani od srania że ty nic nie wiesz dla mnie to jasne i oczywiste! W twojej obecności, twoje grzebanie w plikach systemowych gry, itp stawia mi to w jasnym świetle. Ja już z tobą nie zagram i mam nadzieję że reszta kolegów w grze zrobi to samo!
Miko out.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...
- EnZoOo
- Wielki Władca Smoków
- Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
- Kontakt:
ENZOOO TAKŻE SIĘ NIE ODMIENIA. Zabiłem Ci hero na początku gry, każdy to słyszał w głośnikach lub słuchawkach . Potem u Miko pojawił się kolor niebieski w bazie ze przejął jego budynki, nie wiemy jakim cudem, potem u mnie następnie u kackopa. I tak w kółko przejmował, hero nie żył a przejmował, także kopalnie wszystko. Mówi że to Bug, no jaki to bud do cholery jasnej. Mówiliśmy Ci wyjdź bo psujesz gre, to nie nie nie . Musiałeś zostać i psuć grę. I tak w kółko przejmowałeś baze na full wybudowaną ale mówisz że nic nie budowałeś śmieszny jesteś . Nie zagram więcej z czitem !

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)
Fajnie tylko furion nie widział jak herosem chodzę itd. nie widział też jak przekształcałem.Hero padł mi dawno i było your hero has fallen a później pojawił mi sie w bazie nie widziałem przekształconych budynków a bazę .. Miałem lv 5 i 2 mrowiska lv 2 lub 3. Nie wychodziłem bo miałem nadzieje, że odmuli bo ja grałem sam ze sobą robiłem coś a wy to widzieliście... bynajmniej efekty tego.. Miko zrobiłem re-instal to rzeczywiście mogło być spowodowane w różnych zmianach gry które robiłem... Zamiast pomóc to ty wielkie fochy pokazujesz...

Robię mapy
- Administrator
- Site Admin
- Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
- Kontakt:
Powiem tak, że podczas poważnych lagów dzieją się bardzo dziwne zjawiska. Może wystąpić "przemienność czasów", czyli gracze grają w innych czasach. Dostępne jest wtedy chodzenie po wrogiej bazie bez konsekwencji. Z tego co pamiętam, zdarzyła raz się sytuacja "odżycia" bohatera.
Lagi mają jedną cechę, dotyczą całego gracza (jednostki, budynki, kopalnie). Nie może zdarzyć się taka sytuacja, że jednostki atakują normalnie, a budynki z opóźnieniem, dotyczą całości.
Dziwna jest sytuacja z przejmowaniem cudzych budynków natychmiast, a niemożliwość budowania własnych. Jaka była sytuacja z walką jednostek? Atakowały normalnie?
Pur3vil radzę przeinstalować grę i mam nadzieję, że taka sytuacja więcej się nie powtórzy
edit--- spóźniony...
Lagi mają jedną cechę, dotyczą całego gracza (jednostki, budynki, kopalnie). Nie może zdarzyć się taka sytuacja, że jednostki atakują normalnie, a budynki z opóźnieniem, dotyczą całości.
Dziwna jest sytuacja z przejmowaniem cudzych budynków natychmiast, a niemożliwość budowania własnych. Jaka była sytuacja z walką jednostek? Atakowały normalnie?
Pur3vil radzę przeinstalować grę i mam nadzieję, że taka sytuacja więcej się nie powtórzy

edit--- spóźniony...
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin
Już to zrobiłem a co do jednostek to nie zrobiłem żadnej a budynki.. pustynna warownia poziom 5 tu lagów nie było jak się robiła.. mrowisko poziom 1 budowa trwała 8 minut około ale jak zmieniałem je na poziom 2-3 to lagów nie miałem...

Robię mapy
- Pielagoroth
- Rycerz Zagłady
- Ulubiona rasa: Nieumarli
- Kontakt:
Kiedyś miałem ciekawą rzecz jak grałem z Furionem. Byłem z nim w sojuszu, normalnie widziałem co robi. Jednak on nie widział mojej bazy, nie był ze mną w sojuszu (jego jednostki samoczynnie atakowały moje) i ponoć miał 2 bohaterów
Później jeszcze raz się to zdarzyło też Furionowi.
I powiem tak. Widząc takie rzeczy jakie się wtedy działy już nic mnie nie zdziwi jeśli chodzi o grę w sieci. Wątpię by była to wina Pur3viLa, więc dziwi mnie reakcja Miko i EnZoOo. Może gdybym grał z wami to bym miał inne zdanie.

I powiem tak. Widząc takie rzeczy jakie się wtedy działy już nic mnie nie zdziwi jeśli chodzi o grę w sieci. Wątpię by była to wina Pur3viLa, więc dziwi mnie reakcja Miko i EnZoOo. Może gdybym grał z wami to bym miał inne zdanie.
Czyżby? A jednak. ®
przekształciłem im bazę ja tego nie widziałem kopalnie tak samo lecz albo były neutralne lub ich...

Robię mapy
Ja też myślę że Pur3vil by nie oszukiwał po prostu coś mu się zepsuło i to co się działo na mapce nie było pod jego kontrolą
myślę że Pur3vil nie stosował by żadnych sztuczek.
To jest moje zdanie.

To jest moje zdanie.

=KMO=
Ja też uważam, że to sprawa lagów. Sprawę z dwoma bohaterami widziałem często i sam miałem. Tak samo jak inne wymiary czasowe u graczy. Widziałem to bardzo dobrze u Admina gdy graliśmy przeciw sobie monitor przy monitorze. Co innego działo się u mnie a co innego u admina. Dziś w walce też były dziwne rzeczy. Np. Pur3vil przejął kopalnie, które zniszczyłem chwilę wcześniej. Wątpię, żeby można było to zrobić za pomocą jakiś modyfikacji.