To nie takie śmieszne pomocy

Przedstaw problem lub zadaj pytanie.
Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Ulubiona rasa: Kobiety
Kontakt:

To nie takie śmieszne pomocy

Post autor: Pur3viL » ndz, 7 mar 2010, 20:45

Ostatnio grając z EnZeEeM mikiem, furionem luisem i kackopem miałem bardzo poważnego buga nie mogłem przekształcać budynków oraz stawiać normalnych budynków prócz bazy. Jeśli jakiś budynek powstał to po 8-9minutach mogłem natomiast przekształcać wrogie bazy, wieże mnie nie atakowały miałem bardzo dziwne lagi lecz inni gracze widzieli co robie chyba proszę o pomoc
Obrazek
Robię mapy
Zapraszam na LoLa EUNE -ZjemCiPłatki

Awatar użytkownika
miko
Wielki Pan Hordy
Wielki Pan Hordy
Ulubiona rasa: Horda
Kontakt:

Re: To nie takie śmieszne pomocy

Post autor: miko » ndz, 7 mar 2010, 21:20

MIKO SIĘ DO JASNEJ BRONI NIE ODMIENIA TO PIERWSZE!
Drugie! HERO CI PADŁ! A ja w bugi w twoim wykonaniu nie wierzę, najpierw piszesz że nie masz lagów a potem że nie możesz budynków budować a przekształcałeś chwilę po tym jak nam napisałeś o tym! I DO JASNEJ CHOLERY NIE WMAWIAJ MI że to był bug! Bugiem można nazwać zaklinowanie się, wejście na wodę, ALE NIE PODPIER****** KOPALNI I BUDYNKÓW. To nie był bug, to był chit i nie rób z siebie babci frani od srania że ty nic nie wiesz dla mnie to jasne i oczywiste! W twojej obecności, twoje grzebanie w plikach systemowych gry, itp stawia mi to w jasnym świetle. Ja już z tobą nie zagram i mam nadzieję że reszta kolegów w grze zrobi to samo!
Miko out.
Wielki Pan Ogromnej Hordy Miko Władca północnego Kor syn Protazego i Anemegii Główny Szaman zarządca piwnicy- Wielki Pan Hordy! Nadchodzą ponure dni pożogi i zatracenia...

Awatar użytkownika
EnZoOo
Wielki Władca Smoków
Wielki Władca Smoków
Ulubiona rasa: Baśniowa Istota :)
Kontakt:

Post autor: EnZoOo » ndz, 7 mar 2010, 21:26

ENZOOO TAKŻE SIĘ NIE ODMIENIA. Zabiłem Ci hero na początku gry, każdy to słyszał w głośnikach lub słuchawkach . Potem u Miko pojawił się kolor niebieski w bazie ze przejął jego budynki, nie wiemy jakim cudem, potem u mnie następnie u kackopa. I tak w kółko przejmował, hero nie żył a przejmował, także kopalnie wszystko. Mówi że to Bug, no jaki to bud do cholery jasnej. Mówiliśmy Ci wyjdź bo psujesz gre, to nie nie nie . Musiałeś zostać i psuć grę. I tak w kółko przejmowałeś baze na full wybudowaną ale mówisz że nic nie budowałeś śmieszny jesteś . Nie zagram więcej z czitem !
Obrazek

Podoba Ci się mój post lub pomogłem? Daj reputke! (Kciuk w górę)

Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Kontakt:

Post autor: Pur3viL » ndz, 7 mar 2010, 21:46

Fajnie tylko furion nie widział jak herosem chodzę itd. nie widział też jak przekształcałem.Hero padł mi dawno i było your hero has fallen a później pojawił mi sie w bazie nie widziałem przekształconych budynków a bazę .. Miałem lv 5 i 2 mrowiska lv 2 lub 3. Nie wychodziłem bo miałem nadzieje, że odmuli bo ja grałem sam ze sobą robiłem coś a wy to widzieliście... bynajmniej efekty tego.. Miko zrobiłem re-instal to rzeczywiście mogło być spowodowane w różnych zmianach gry które robiłem... Zamiast pomóc to ty wielkie fochy pokazujesz...
Obrazek
Robię mapy

Awatar użytkownika
Administrator
Site Admin
Site Admin
Ulubiona rasa: Krasnoludy, Orkowie
Kontakt:

Post autor: Administrator » ndz, 7 mar 2010, 21:52

Powiem tak, że podczas poważnych lagów dzieją się bardzo dziwne zjawiska. Może wystąpić "przemienność czasów", czyli gracze grają w innych czasach. Dostępne jest wtedy chodzenie po wrogiej bazie bez konsekwencji. Z tego co pamiętam, zdarzyła raz się sytuacja "odżycia" bohatera.
Lagi mają jedną cechę, dotyczą całego gracza (jednostki, budynki, kopalnie). Nie może zdarzyć się taka sytuacja, że jednostki atakują normalnie, a budynki z opóźnieniem, dotyczą całości.
Dziwna jest sytuacja z przejmowaniem cudzych budynków natychmiast, a niemożliwość budowania własnych. Jaka była sytuacja z walką jednostek? Atakowały normalnie?

Pur3vil radzę przeinstalować grę i mam nadzieję, że taka sytuacja więcej się nie powtórzy ;)

edit--- spóźniony...
Gdyby nie ja to Krasnoludy nie miałyby króla... Admin

Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Kontakt:

Post autor: Pur3viL » ndz, 7 mar 2010, 21:55

Już to zrobiłem a co do jednostek to nie zrobiłem żadnej a budynki.. pustynna warownia poziom 5 tu lagów nie było jak się robiła.. mrowisko poziom 1 budowa trwała 8 minut około ale jak zmieniałem je na poziom 2-3 to lagów nie miałem...
Obrazek
Robię mapy

Awatar użytkownika
Pielagoroth
Rycerz Zagłady
Rycerz Zagłady
Ulubiona rasa: Nieumarli
Kontakt:

Post autor: Pielagoroth » ndz, 7 mar 2010, 22:03

Kiedyś miałem ciekawą rzecz jak grałem z Furionem. Byłem z nim w sojuszu, normalnie widziałem co robi. Jednak on nie widział mojej bazy, nie był ze mną w sojuszu (jego jednostki samoczynnie atakowały moje) i ponoć miał 2 bohaterów :D Później jeszcze raz się to zdarzyło też Furionowi.
I powiem tak. Widząc takie rzeczy jakie się wtedy działy już nic mnie nie zdziwi jeśli chodzi o grę w sieci. Wątpię by była to wina Pur3viLa, więc dziwi mnie reakcja Miko i EnZoOo. Może gdybym grał z wami to bym miał inne zdanie.
Czyżby? A jednak. ®

Awatar użytkownika
Pur3viL
Szef EF
Kontakt:

Post autor: Pur3viL » ndz, 7 mar 2010, 22:08

przekształciłem im bazę ja tego nie widziałem kopalnie tak samo lecz albo były neutralne lub ich...
Obrazek
Robię mapy

Awatar użytkownika
LordCan
Dark Rider
Dark Rider
Ulubiona rasa: Minotaur
Kontakt:

Post autor: LordCan » ndz, 7 mar 2010, 22:11

Ja też myślę że Pur3vil by nie oszukiwał po prostu coś mu się zepsuło i to co się działo na mapce nie było pod jego kontrolą :D myślę że Pur3vil nie stosował by żadnych sztuczek. ;)
To jest moje zdanie.
Obrazek

=KMO=

Awatar użytkownika
Louis EX
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Louis EX » ndz, 7 mar 2010, 22:53

Ja też uważam, że to sprawa lagów. Sprawę z dwoma bohaterami widziałem często i sam miałem. Tak samo jak inne wymiary czasowe u graczy. Widziałem to bardzo dobrze u Admina gdy graliśmy przeciw sobie monitor przy monitorze. Co innego działo się u mnie a co innego u admina. Dziś w walce też były dziwne rzeczy. Np. Pur3vil przejął kopalnie, które zniszczyłem chwilę wcześniej. Wątpię, żeby można było to zrobić za pomocą jakiś modyfikacji.

Zablokowany